Corneliu Vadim Tudor: „Eu am avut multe iubite ţigănci. O splendoare. Elena Băsescu nu e colega mea, e gogoşica lui tata”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Corneliu Vadim Tudor a fost primit de regele romilor, florin Cioaba - Foto Ramona Găină
Corneliu Vadim Tudor a fost primit de regele romilor, florin Cioaba - Foto Ramona Găină

Prezent în calitate de invitat la Congresul Internaţional al Romilor de la Sibiu, liderul PRM Corneliu Vadim Tudor nu a scăpat ocazia de a lăuda frumuseţea ţigăncilor, iar pe Elena Băsescu, prezentă de asemenea la Sibiu, a numit-o ”gogoşica lui tata”.

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a declarat că a avut în tinereţe ”multe iubite ţigănci. O splendoare, erau dansatoare, cântăreţe, vecine din cartier, toate femei remarcabile”. 

Vadim s-a declarat un susţinător al etnicilor romi, despre care a spus că trebuie ajutaţi, pentru că ”sunt năpăstuiţi”. 

”Eu am ajutat mult copiii romi, le-am dat haine, mâncare. Acum o săptămână m-a sunat prietenul meu Florin Cioabă şi mi-a zis să vin aici. Am venit cu tot dragul”, a spus europarlamentarul PRM. 

Întrebat dacă faptul că a venit la acelaşi congres la care participă şi Elena Băsescu înseamnă că are un mesaj comun cu colega sa din Parlamentul European, Vadim a răspuns în stilul caracteristic. 

”Nu e colega mea. E gogoşica lui tata. Eu ţin la ea şi o ocrotesc. Când a avut nunta şi nişte huligani huiduiau la biserică le-am zis să huiduiască în altă zi că acolo e casa Domnului”, a spus liderul PRM. 

Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite