Copilă de 12 ani dispărută de sâmbătă după-amiază. A ieşit cu prietenii la o plimbare, dar nu s-a mai întors

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copila dispărută din Sibiu FOTO Poliţia ROmână
Copila dispărută din Sibiu FOTO Poliţia ROmână

Dispariţia a fost anunţată de unchiul ei, la 112, duminică dimineaţă. Autorităţile fac un apel către cei care au văzut-o pe copilă să nu ezite să furnizeze de îndată informaţiile la 112.

Poliţiştii din Sibiu caută o copilă în vârstă de 12 ani care a plecat sâmbătă, 16 ianuarie, de acasă, în jurul orei 14.00 şi nu s-a mai întors la domiciliul din oraş. Unchiul ei a anunţat autorităţile când a văzut că fata nu revine acasă.

„Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 12 ani care a plecat de la domiciliu într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112. La data de 17 ianuarie a.c., poliţiştii sibieni au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, la data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 14,00, nepoata sa minoră, Cristina Ramona Roth, în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliul său din municipiul Sibiu, fără a mai reveni”, arată un comunicat de presă al IPJ Sibiu.

Fata are aproximativ 50 kg, înălţime de 150 cm, ochi căprui, păr castaniu deschis, lung, drept, ten alb, constituţie atletică.

La data dispariţiei, ea purta o geacă din fâş, cu glugă de culoare neagră, pantaloni tip leggings de culoare neagră, pantofi sport de culoare neagră, mai spune sursa citată. Aceasta nu prezintă semne particulare.

„Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112”, mai transmite IPJ Sibiu.

Vă recomandăm şi:

Adolescentă de 13 ani dată dispărută de familie, după ce a plecat de acasă cu o prietenă

Femeie de afaceri omorâtă şi dată la porci de mafia italiană pentru că nu voia să renunţe la pământul ei

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite