Constantin Morar este noul subprefect al judeţului Sibiu

Constantin Morar este noul subprefect al judeţului Sibiu

Constantin Morar este noul subprefect al judeţului Sibiu

Constantin Morar a fost numit, în această dimineaţă, în funcţia de subprefect al judeţului Sibiu, în locul lui Rareş Macrea, care ocupa această funcţie din octombrie 2009.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITIŢI ŞI:

Guvernul României a numit, temporar, un nou subprefect în judeţul Sibiu în locul lui Macrea

Apartamente şi locuri de case pentru strămutarea sinistraţilor din Copşa Mică

La ceremonia de învestire în noua funcţie cu caracter temporar a participat şi secretarul de stat cu problemele comunităţilor locale în cadrul Ministerului Administraţiilor şi Internelor, Gheorghe Emacu. Acesta a citit hotărârea de Guvern prin care Constantin Morar a fost numit în funcţia de subprefect. Au participat, de asemenea, prefectul judeţului Horaţiu Răcuciu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Constantin Banciu, fostul subprefect, Rareş Macrea, actualul subprefect, Constantin Morar şi ÎPS Laurenţiu Streza, mitropolitul Ardealului. Au fost prezenţi şi primari şi directori ai instituţiilor deconcentrate subordonate Prefecturii.

Mulţumiri Guvernului

Constantin Morar şi-a început primul discurs în calitate de subprefect al judeţului Sibiu mulţumind Guvernului pentru numirea în funcţie. “Aş începe prin a mulţumi Guvernului României pentru încrederea care mi-a fost acordată să ocup această funcţie cu caracter temporar de subprefect al judeţului Sibiu. Am convingerea că împreună cu domnul prefect şi cu reprezentanţii instituţiilor deconcentrate din judeţ, primăriilor şi Consiliului Judeţean, vom reuşi să ne aplecăm spre cetăţean. De fapt, este un principiu de bază al funcţionării Instituţiei Prefectului orientarea spre cetăţean în aceste vremuri când e greu să trăieşti uşor”, a declarat Constantin Morar.

Moment de bilanţ

În cadrul ceremoniei a luat cuvântul şi prefectul judeţului Sibiu, Horaţiu Răcuciu.
“Sunt onorat că astăzi avem un nou coleg. Este un moment de bilanţ şi tocmai de aceea îl privesc pe Rareş Macrea, căruia îi mulţumesc pentru felul în care şi-a făcut datoria. Experienţa lui a fost benefică instituţiei noastre şi am făcut multe proiecte împreună. Domnule subprefect Constantin Morar am convingerea că vom colabora bine împreună. Experienţa dumneavoastră adiminstrativă îşi va spune cuvântul şi vom duce  mai departe proiectele începute şi cu siguranţă vom face şi altele noi”, a edclarat Răcuciu.

Instituţie model

La pupitru a urcat şi reprezentantul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), secretarul de stat Gheorghe Emacu, cel care a declarat că Instituţia Prefectului este “aş putea spune un model”.
“Transmit cu această ocazie şi salutul domnului ministru Igaş (n.r. Ministrul MAI, Constantin Traian Igaş) care sigur este mulţumit şi nu numai aş lui, ci întreaga conducere a Ministerului Administraţiei şi Internelor, de ceea ce realizează Instituţia Prefectului de la Sibiu, o instituţie, aş putea spune, model”, a declarat Emacu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările