Codrin Ştefănescu, Eugen Nicolicea şi Bogdan Trif, huiduiţi în faţa sediului PSD Sibiu. Mai multe persoane le-au strigat „Partid de hoţi şi de mafioţi!“

Codrin Ştefănescu, Eugen Nicolicea şi Bogdan Trif, huiduiţi în faţa sediului PSD Sibiu. Mai multe persoane le-au strigat „Partid de hoţi şi de mafioţi!“

Şedinţa la sediul PSD Sibiu FOTO News.ro

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănscu, deputatul Eugen Nicolicea şi Bogdan Trif, preşedintele PSD Sibiu şi ministru al Turismului, au fost huiduiţi luni după-amiază la Sibiu de mai multe persoane aflate în faţa sediului filialei partidului. Protestatarii le-au strigat "Hoţii!", "Partid de hoţi şi de mafioţi!" şi i-au întrebat dacă nu se simt deloc vinovaţi pentru oamenii care au murit "din cauza recursului compensatoriu".

Ştiri pe aceeaşi temă

 Codrin Ştefănscu, Eugen Nicolicea şi Bogdan Trif, preşedintele PSD Sibiu şi ministru al Turismului, au fost huiduiţi, luni după-amiază, la Sibiu, la sosirea la sediul filialei social-democrate, unde urmau să susţină o conferinţă de presă.

Mai multe persoane care se aflau în faţa sediului PSD, unde au loc protestele comunităţii "Vă vedem din Sibiu", le-au strigat "Hoţii", "Puşcărie", "Partid de hoţi şi de mafioţi", iar la un moment dat, când Codrin Ştefănescu s-a îndreptat spre grupul de protestari, un bărbat i-a reproşat: "De ce instigi la violenţă?".

Un alt bărbat l-a întrebat pe Trif de ce îl jigneşte pe preşedinte. "L-am cunoscut pe taică-tău, mi-e ruşine cu tine", i-a spus acesta liderului PSD Sibiu.


De asemenea, reprezentanţii PSD au fost întrebaţi de oameni dacă nu se simt "deloc vinovaţi de sângele oamenilor care au murit din cauza recursului compensatoriu".

La un moment dat, Codrin Ştefănescu a încercat să li se adreseze protestatarilor: "Fraţilor...", însă aceştia i-au replicat: "Nu eşti frate cu nimeni!". Ulterior, oamenii au început să scandeze "PSD, ciuma roşie", iar Ştefănescu şi Trif s-au îndepărtat, împreună cu cei care îi însoţeau.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: