Cod galben de ploi, marţi şi miercuri la Sibiu

Cod galben de ploi, marţi şi miercuri la Sibiu

Nu scăpăm de ploi

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de ploi pentru toată ţara, valabilă începând de marţi, 5 iunie, ora 10:00, până miercuri, 6 iunie, ora 18:00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit unui comunicat al Instituţiei Prefectului, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o Atenţionare Meteorologică COD GALBEN pentru intervalul 5 iunie, ora 10:00 – 6 iunie, ora 18:00, fenomenele vizate fiind descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, averse cu caracter torenţial şi, izolat, căderi de grindină.

Cantităţile de apă vor depăşi, local, 20 - 25 l/mp şi, izolat, 50 - 60 l/mp.

Prefectul le-a cerut primarilor să monitorizeze cu toată atenţia evoluţia fenomenelor meteorologice, pentru a putea interveni în timp util la apariţia unor situaţii de urgenţă.

“ În conformitate cu Ordinului MAI nr. 736/2005, se instituie serviciul de permanenţă la sediul primăriilor, în caz de iminenţă a producerii unor situaţii de urgenţă”, se arată în documentul transmis primarilor din teritoriu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările