Cisnădioara, gazdă pentru Festivalul Vinului

Cisnădioara, gazdă pentru Festivalul Vinului

Festivalul va avea loc la Pensiunea Apflehaus

Cea de a doua ediţie a Festivalului Vinului organizat de Clubul Economic German Transilvania se va ţine duminică în comunitatea aflată la 9 kilometri de Sibiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITIŢI ŞI:

"Nunta" se joacă vineri seată în Muzeul în Aer Liber din Sibiu

În ultima zi a acestei săptămâni, începând cu ora 12.00,  va avea loc cea de a doua ediţie a Festivalului Vinului, eveniment ce are loc de această dată la pensiunea “Apfelhaus” din Cisnădioara. Mai mulţi producători de vin din toata ţara îşi vor prezenta cele mai bune vinuri.

Se vor putea degusta şi cumpăra diferite specialităţi tradiţionale din împrejurimile Sibiului. La grătar se vor pregăti cârnăciori, ceafă de porc şi multe alte specialităţi de carne cum numai în zona Mărginimii Sibiului se găsesc.

De partea de muzică şi dans se îngrijesc interpretul Adrian Orlea, Fanfara din Probsdorf şi o trupa de dansuri săseşti din cadrul Liceului Brukenthal. Punctul culminant al serii va fi alegerea Reginei Vinului pentru sezonul 2011 - 2012.

Noua regină a vinului o va înlocui pe Teodora Brăniste, care a fost aleasă în anul 2010 cu titlul de prima Regină a Vinului din Sibiu. „O cursă specială va fi pusă duminică la dispoziţie din oră în oră începand cu ora 11.30 de la Sala Transilvania la restaurantul Apfelhaus în Cisnădioara”, spune Laura Prohaska, unul din organizatorii evenimentului.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările