Cine este cel mai tânăr bărbat mort de coronavirus în România. Fosta sa iubită a fost cea care a sunat la 112

Cine este cel mai tânăr bărbat mort de coronavirus în România. Fosta sa iubită a fost cea care a sunat la 112

Cel mai tânăr bărbat care a murit, până în prezent, în România din cauza infecţiei cu coronavirus locuia în Sibiu şi avea 27 de ani. Trupul său neînsufleţit a fost găsit de poliţişti după ce fosta sa iubită a sunat la 112 întrucât nu mai reuşea să ia legătura cu el

Potrivit unor surse citate de Turnul Sfatului, bărbatul, în vârstă de 27 de ani, ar fi avut şi alte afecţiuni care, corelate cu infectarea cu COVID-19, ar fi dus la moartea sa.

Tânărul a fost găsit decedat pe 30 martie, în jurul orei 20.35, în apartamentul său din cartierul Turnişor, după ce fosta sa iubită a sunat la 112 întrucât nu reuşea să mai intre în legătură cu el. Poliţia Sibiu informa că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu a solicitat sprijinul unui echipaj de Poliţie pentru a intrat forţat într-o locuinţă din municipiu, după ce fosta iubită a tânărului de 27 de ani a anunţat că acesta nu mai răspunde nici la telefon, şi nici la interfon.

„Trupul bărbatului nu prezenta urme de violenţă şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului”, declarau reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Poliţiştii mai informau că bărbatul nu ar fi fost victima niciunei infracţiuni.

Acesta ar fi cel de-al patrulea deces la un sibian infectat cu COVID-19.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: