CFR: Trenul IR 1722 Sibiu - Caracal staţionează temporar în Valea Mărului; personalul feroviar acţionează pe două secţii de cale ferată

CFR: Trenul IR 1722 Sibiu - Caracal staţionează temporar în Valea Mărului; personalul feroviar acţionează pe două secţii de cale ferată

Foto ARHIVA Adevarul

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA anunţă că, luni dimineaţă, se circulă în condiţii de iarnă pe întreaga reţea feroviară şi nu sunt probleme majore de trafic.

 Personalul feroviar intervine pe secţiile Valea Mărului - Câineni şi Valea Sadului – Livezeni pentru tăierea copacilor căzuţi în gabarit şi pentru remedierea deranjamentelor la linia de contact şi repunerea sub tensiune. Trenul IR 1722, care circulă pe relaţia Sibiu - Caracal, staţionează temporar în Valea Mărului.

”Între staţiile Valea Mărului - Câineni personalul feroviar intervine pentru tăierea copacilor căzuţi în gabarit şi eliberarea liniei. În acest momen, trenul IR 1722, care circulă pe relaţia Sibiu - Caracal, staţionează temporar, pe perioada intervenţiei, în Valea Mărului. Se acţionează, de asemenea, cu drezine şi personal de specialitate pe intervalul de staţii Valea Sadului – Livezeni pentru remedierea deranjamentelor înregistrate la linia de contact şi repunerea sub tensiune, însă trenurile care au trasat graficul de circulaţie prin această zonă circulă pe rute ocolitoare”, a transmis, luni dimineaţă, CFR.

Potrivit sursei citate, pe toate celelalte secţii CF de pe întreaga reţea feroviară se circulă în condiţii de iarnă, însă fără probleme majore în trafic.

În continuare, echipele feroviare fac verificări permanente pe toate secţiile de cale ferată, iar pe segmentele unde situaţia o impune se va interveni operativ cu personal şi utilaje, astfel încât să se menţină operational traficul pe toate magistralele.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: