Cătălin Botezatu vine la Sibiu, la Media Music Awards

Cătălin Botezatu vine la Sibiu, la Media Music Awards

Catalin Botezatu vine in luna septembrie la Sibiu - Foto Arhiva Adevărul

Cătălin Botezatu se numără printre invitaţii speciali ai Media Music Awards, eveniment ce va avea loc pe 19 septembrie la Sibiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Special pentru această ceremonie, designerul a renunţat la o vacanţă în Miami. „Sunt un mare fan al muzicii româneşti şi ştiu că Media Music Awards este cea mai mare gală de premii din România. Mă onorează invitaţia şi am ţinut să particip la evenimentul de la Sibiu chiar dacă în acea perioadă trebuia să fiu la Miami, în vacanţă. Între 5 şi 14 seprembrie voi fi la festivalul de modă de la New York unde voi prezenta o nouă colecţie, iar după show aveam de gând să dau o fugă până la Miami pentru câteva zile de relaxare. Mă întorc însă mai repede pentru a participa la ceremonia de la Sibiu”, declară Cătălin Botezatu.

Designerul va bifa o apariţie vestimentară de senzaţie pe Green Carpet, covorul oficial de primire care, anul acesta, va fi realizat din gazon pentru a respecta tenta ecologică a evenimentului. Apoi, va fi invitat pe scena galei pentru a înmâna unul din cele mai importante trofee ale anului.

La Media Music Awards vor urca pe scenă artişti de top precum Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, LaLa Band, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob şi Zdub, Delia, Fly Project, Nicole Cherry si Faydee.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza difuzărilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, instituţia care contorizează apariţiile radio şi TV. Evenimentul reprezintă astfel un adevărat barometru al impactului pe care artiştii şi piesele lansate îl au asupra publicului, cei mai difuzaţi fiind şi cei mai ceruţi de public.
 

Vă mai recomandăm: 
 
 

 

 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: