„Caravana isteţilor” ajunge la Sibiu

„Caravana isteţilor” ajunge la Sibiu

În cele patru ore ale evenimentului, vor exista momente de distracţie, dar şi de educaţie rutieră

Toţi copiii din Sibiu, şi nu numai, sunt invitaţi, sâmbătă, 15 iunie, de către revista „Bubu – Cel mai bun prieten”, la Promenada Mall, pentru un eveniment distractiv, dar şi educativ, dedicat lor. Intrarea este liberă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul va fi dat la ora 16 şi timp de patru ore toţi cei prezenţi vor avea parte de un program complet, din care nu vor lipsi momente artistice susţinute de copii talentaţi, de la Palatul Copiilor din Sibiu, jocuri şi concursuri cu premii, dar şi multe alte surprize.

Partenerii Caravanei, reprezentanţii Direcţiei Rutiere, vor aduce o parte din logistica necesară: maşina şi motocicleta din dotare, cu care îi vor încuraja pe copii să se familiarizeze, vor oferi legitimatii de „poliţist pentru o zi” şi vor testa cunoştinţele celor prezenţi prin jocuri şi concursuri cu tematică rutieră.

Totodată, vor exista discuţii interactive pe teme rutiere cu poliţiştii prezenţi la această manifestare, care le vor împărtăşi atât copiilor, cât şi adulţilor, din experienţa lor şi le vor prezenta riscurile la care se expun atunci când nu respectă regulile de circulaţie.

De asemenea, vor exista activităţi multi-sport şi cu tematică ecologică, la care copiii vor fi antrenaţi să participe.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările