Bătaie în trafic la Sibiu. Agresorii, potoliţi de însoţitoare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătaie în trafic pe Strada Lungă din Sibiu Foto colaj capturi video
Bătaie în trafic pe Strada Lungă din Sibiu Foto colaj capturi video

Un incident violent a avut loc luni, 12 iulie, pe o stradă intens circulată din municipiul Sibiu. Doi bărbaţi s-au dat jos dintr-o maşină, în mijlocul străzii şi au luat la bătaie şoferul unei alte maşini.

Episodul a avut loc pe Strada Lungă din Sibiu, la orele amiezii, la intersecţia cu Strada Gladiolelor. 

Un participant la trafic a filmat o parte din incident, iar imaginile au fost preluate şi postate pe You Tube. Din acestea, reiese că cei doi agresori au coborât dintr-o maşină de culoare albă. S-au dus la SUV-ul BMW care circula în faţa lor şi l-au dat jos pe şofer. Pe principiul „unde-s doi puterea creşte”, n-au ţinut cont de statura superioară a acestuia şi au început să-l lovească cu pumnii. Extrem de surprins de comportamentul agresiv al celor doi, victima nu a mai putut apucat să riposteze ci doar să se ferească de lovituri. 

Între timp, din maşina agresorilor au coborât două femei, care au încercat să aplaneze situaţia, trăgând de cei doi însoţitori şi cerându-le insistent să se oprească. 

În afara acestora, nimeni altcineva, nici un participant la trafic nu a intervenit, deşi era coadă de maşini. Toată lumea: şoferi, pasageri, pietoni, a asistat la incident ca la un spectacol. 

Cel care a filmat a recunoscut pentru un cotidian local - „Turnu Sfatului” că nu a observat ca înainte de agresiune să fi fost vreo şicanare în trafic, deşi nu a exclus un astfel de motiv care ar fi putut sta la baza agresiunii. 

După intervenţia celor două femei, toată lumea şi-a continuat traseul de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. 

Agresorii şi însoţitoarele acestora erau cu toţii îmbrăcaţi în doliu. 

Imaginile au fost trimise şi Poliţiei Sibiu care a transmis că nu s-a depus nici o plângere legată de acest incident în trafic, dar poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au început o anchetă pentru identificarea celor implicaţi, stabilirea împrejurărilor şi aplicarea măsurilor care se impun.

Vă mai recomandăm şi:

Dosar penal pentru bătaie în trafic: Un şofer violent a fost arestat după ce a lăsat lat pe asfalt un alt conducător auto VIDEO

Ce măsuri a luat Poliţia împotriva şoferului surprins într-o manevră criminală în Mărginimea Sibiului VIDEO

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite