Bărbatul suspectat că şi-a ucis soţia şi fiica de Crăciun, internat la Psihiatrie unde va fi supus unei expertize

Bărbatul suspectat că şi-a ucis soţia şi fiica de Crăciun, internat la Psihiatrie unde va fi supus unei expertize

Maşină de poliţie  FOTO Adevărul

Bărbatul din judeţul Sibiu suspectat că şi-a ucis soţia şi fiica de 14 ani şi le-a aruncat într-o fântână în ziua de Crăciun, iar apoi a încercat să se sinucidă, a fost transferat, joi, la Spitalul de Psihiatrie unde va fi supus unei expertize. Procurorii aşteaptă decizia medicilor pentru a-l putea audia pe bărbat, acesta fiind cercetat pentru omor calificat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Spitalului Judeţean Sibiu au anunţat, joi, că bărbatul, care a fost internat în ziua de Crăciun în urma tentativei de suicid, a fost externat şi trimis la Spitalul de Psihiatrie.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, procurorul Ion Veştemean, a declarat, pentru News.ro, că internarea la Psihiatrie s-a făcut în vederea realizării unei expertize.

”Am cerut o expertiză psihiatrică pentru a stabili dacă bărbatul are sau nu discernământ. Suspectul nu a fost încă audiat. El fabulează: le-a povestit celor din spital – pacienţi şi personal – că vrea să meargă la înmormântare şi că vrea să-şi vadă soţia, că vrea să meargă acasă la fiica sa. Nu ne-a cerut nouă să meargă la înmormântare, dar spune tot felul de lucruri. Aşteptăm decizia specialiştilor pentru a stabili dacă va fi audiat sau dacă nu are discernământ şi atunci va fi internat la Psihiatrie”, a declarat Ion Veştemean.

Potrivit sursei citate, expertiza medicală va dura două-trei zile, astfel că, dacă medicii vor stabili că bărbatul are discernământ, acesta va fi audiat săptămâna viitoare.

Între timp, în localitatea Şura Mare a avut loc, joi, înmormântarea soţiei şi fiicei bărbatului.

Bărbatul a fost găsit spânzurat, în 25 decembrie, de către fiul său, într-o şură din gospodăria sa din localitatea sibiană Şura Mare, fiind resuscitat şi apoi internat în comă indusă la Spitalul Judeţean Sibiu. După ce şi-a găsit tatăl, tânărul a anunţat Poliţia că mama şi sora lui în vârstă de 14 ani sunt de negăsit. În urma căutărilor, cadavrele celor două au fost descoperite într-o fântână din curte.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au stabilit că cele două au murit în dimineaţa zilei de Crăciun, după ce familia s-a întors dintr-o vizită la vecini. Bărbatul şi-a ştrangulat soţia şi fiica şi apoi le-a aruncat în fântână, dar fata era în viaţă în acel moment, ea murind înecată.

După faptă, bărbatul a încercat să se sinucidă. El este cercetat pentru omor calificat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: