Bani europeni pentru protejarea naturii în zona Făgăraşului

171.959,14 de euro este suma ce va fi alocată pentru protejarea şi conservarea biodiversităţii ariei naturale protejate Avrig-Scorei din Făgăraş. Proiectul este implementat de Asociaţia Eco Protection Activities & Learning (EPAL-RO) şi se întinde pe mai bine de doi ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITEŞTE ŞI:

Stăpâni noi peste Munţii Făgăraş, în judeţul Sibiu

Iniţiatorii proiectului îşi doresc să realizeze un echilibru între nevoile de protejare a mediului natural şi nevoile de dezvoltare ale comunităţii.

În primă fază, va fi evaluată starea de conservare şi protecţie a speciilor de păsari de interes comunitar, elaborarea de documente cartografice în vederea delimitării ariei şi implementarea unui plan de management eficient.

Rezervaţia Avrig-Scorei se întinde pe teritoriul administrativ al localităţilor Beclean, Ucea, Viştea, Voila şi Făgăraş şi al localităţilor Arpaşu de Jos, Cârţa, Porumbacu de Jos şi Avrig - din judeţul Sibiu.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările