Asistenţă tehnică de peste 1 milion de euro la autostrada Sibiu - Orăştie

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a lansat licitaţiile pentru atribuirea contractelor de consiliere şi asistenţă de management pentru următoarele obiective de investiţii ce urmează a fi finanţate prin Fondul de Coeziune.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITIŢI ŞI:

Sibieni terorizaţi de zgomotul maşinilor ce circulă pe centura ocolitoare a Sibiului

Au început lucrările pe Valea Oltului. Patru luni de trafic îngreunat!

Cu această ocazie a fost lansată şi licitaţia pentru contractul de Asistenţă Tehnică pentru Managementul Proiectului "Proiectare şi execuţie autostrada Orăştie-Sibiu, Loturile 1, 2, 3 şi 4".

Acesta are o valoare estimată de aproximativ 4,5 milioane lei.

„Menţionăm că aceste proceduri de licitaţie fac parte din condiţiile impuse prin contractele de finanţare semnate/care urmează a fi semnate de către Guvernul României şi Comisia Europeană. Scopul achiziţionării acestor servicii îl reprezintă sprijinirea Beneficiarului în gestionarea contractelor aferente realizării obiectivelor de investiţii ce urmează a fi realizate prin POS-T, în vederea evitării/diminuării întârzierilor şi a cheltuielilor suplimentare”, se arată într-un comunicat al CNADR.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările