Artboutique revine în centrul Sibiului

Artboutique revine în centrul Sibiului

Iubitorii artei handmade sunt aşteptaţi la sfârşitul săptămânii în Piaţa Mică, în faţa Muzeului de  Etnografie Universală Franz Binder, la cea de-a 14-a ediţie Art Boutique. La eveniment sunt deja confirmaţi 40 de expozanţi din Sibiu şi din ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bijuterii, accesorii, design vestimentar, obiecte decorative din lemn, obiecte decorative din sticlă, cosmetice homemade, tablouri, accesorii pentru copii şi jucării, corpuri de iluminat, lumânări, rame foto şi multe alte obiecte realizate cu migală vor fi incluse în oferta acestei ediţii a târgului.

Pe langa produsele locale, realizate în Sibiu, în cadrul târgului vor fi prezentate viziuni artistice diferite, ale participanţilor din Cluj-Napoca, Timişoara, Deva, Braşov, Alba Iulia, Târgu-Mureş, Bucureşti, Oradea şi Harghita.

Artişti consacraţi pe care fanii targului îi aşteaptă la fiecare ediţie sau designeri tineri care vor expune în premieră noile colecţii la ArtBoutique, cum sunt Oana Ţigănuş, Viviana Tosa, Labancz Eliza, Szidonia Balint, vor oferi sibienilor suficiente motive pentru a ieşi din casă la sfârşitul acestei săptămâni pentru o repriză de shopping unicat.

ArtBoutique este un eveniment unic în Sibiu care reuneşte periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât şi din ţară, oferindu-le posibilitatea să-şi etaleze talentul într-un cadru organizat.

Vă mai recomandăm
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările