Ariton neagă zvonurile. Fostul ministru al Economiei nu a demisionat din PDL

Ariton neagă zvonurile. Fostul ministru al Economiei nu a demisionat din PDL

Senatorul Ion Ariton

Numele sibianului Ion Ariton, fost ministru al economiei în guvernul condus de Emil Boc, figura pe o listă a unor parlamentari care ar urma-o pe Elena Udrea în Mişcarea Populară.

 
Contactat de Adevărul, Ariton a negat zvonurile unei plecări din PDL. Întrebat dacă a demisionat din partid, acesta a răspuns ”Nu, sunt la PDL, la grup, deci nu e nicio problemă”. Întrebat dacă intenţionează să facă acest lucru, acesta a răspuns ”Nu, dacă iau decizii publice întotdeauna le-am anunţat, deci nu e cazul”. 
 
Ion Ariton a fost ministru al Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri din septembrie 2010 şi până în februarie 2012, în guvernul condus de Emil Boc. 
 
În trecut, Ariton a fost consilier local, prefect al Sibiului, iar din 2008 şi până anul trecut a condus organizaţia judeţeană PDL Sibiu. Ariton se află la cel de-al doilea mandat de senator, fiind ales în Colegiul uninominal 1 din municipiul Sibiu. 
 
Vă mai recomandăm: 
 
După demisia deputatului Elena Udrea din PDL, mai mulţi parlamentari au părăsit partidul pentru a se înscrie în Partidul Mişcarea Populară (PMP). Totodată, europarlamentarul Cristian Preda şi-a anunţat înscrierea în PMP şi intenţia de a candida pentru un nou mandat în Parlamentul European. 
 
Deputatul Florin Popescu, exclus recent din PDL, a ales să se înscrie în noul partid Mişcarea Populară. Deputatul este convins că noua formaţiune " este singura şansă pe care o mai are, în aceste vremuri, România".
 
Acesta ne-a precizat că urmează să se înscrie în Partidul Mişcarea Populară în cel mai scurt timp. Acesta este aşteptat cu braţele deschise în filiala Vrancea a PMP.
 
Fostul deputat al PDL, Elena Udrea, a declarat joi în cadrul unei conferinţe de presă în care şi-a anunţat despărţirea de PDL că actuala conducere democrat-liberală a ales să nu facă opoziţie adevărată şi a fost orientată printre altele de lupta împotriva parlamentarului de Neamţ.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările