Aproximativ 140 de turişti, blocaţi pe Aeroportul Sibiu după ce o aeronavă s-a defectat. Zborul are o întârziere estimată de şapte ore

Aproximativ 140 de turişti, blocaţi pe Aeroportul Sibiu după ce o aeronavă s-a defectat. Zborul are o întârziere estimată de şapte ore

Foto stiridesibiu.ro

Aproximativ 140 de turişti sunt blocaţi, joi seară, pe Aeroportul Sibiu după ce zborul Sibiu – Antalya, operat de Air Bucharest, a fost reprogramat ”din motive operaţionale”. Aeronava, un Boeing 737-300,  s-a defectat, iar compania a decis să trimită un alt avion, care va decola cu o întârziere de şapte ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Sibiu, zborul Sibiu - Antalya, cu numărul de zbor BUR 405, programat pentru plecare joi, la ora 17:45, a fost reprogramat ”din motive operaţionale”, informează News.ro.
 
Potrivit datelor publicate pe site-ul aeroportului din Antalya, cursa BUR 405 este operată de compania Air Bucharest. Conform informaţiilor de pe site-ul companiei, avionul este un Boeing 737-300.
 
”Zborul mai sus menţionat are ora estimată de decolare 00:40”, au precizat reprezentanţii Aeroportului Sibiu.
 
Potrivit acestora, pasagerii sunt blocaţi în aerogară.
 
Reprezentanţii companiei care operează zborul au precizat că aeronava s-a defectat şi s-a luat decizia trimiterii unui alt avion, fiind afectaţi aproximativ 140 de pasageri.
citeste totul despre: