Alţi 4 kilometri de piste pentru biciclişti vor fi trasaţi în Turnişor

Alţi 4 kilometri de piste pentru biciclişti vor fi trasaţi în Turnişor

Imagine

Proiectul de creare de piste pentru biciclete în oraş continuă. Primăria va marca piste pe Calea Turnişorului şi strada E.A. Bielz.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Pe Calea Turnişorului  constructorul a finalizat lucrările de reabilitare începute în martie anul trecut. Investiţia a presupus lucrări ample, atât datorită lungimii străzii cât şi datorită tipului de lucrări, respectiv reabilitarea canalizării, a sistemului de iluminat public şi refacerea structurii rutiere.

Odată cu finalizarea lucrărilor vor fi marcate pe carosabil aproximativ 200 de locuri de parcare şi piste pentru biciclete pe ambele sensuri însumând 2,42 km. Pista va face legătura cu cea existentă pe şoseaua Alba Iulia şi cu cea care urmează să fie creată pe viaductul Mihai Kogălniceanu.

De asemenea, pe strada E.A. Bielz, odată cu finalizarea reconfigurării sensului giratoriu de la intersecţia cu şoseaua Alba Iulia, vor fi marcate piste pentru biciclete pe întreaga lungime a străzii, pe ambele sensuri, măsurând 1,6 km.
 

Vă mai recomandăm:

Strada Ocnei se redeschide pe 25 iunie. Totr atunci se închide strada 9 Mai, pentru lucrări de reabilitare

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările