VIDEO Salman Khan, la filmări la Sibiu. Actorul indian stă la singurul hotel de 5 stele din oraş

Faimosul actor indian Salman Khan se află în România

Salman Khan, actorul indian care a avut o relaţie cu Iulia Vântur, a ajuns astăzi la Sibiu cu elicopterul. El este aşteptat la hotelul Hilton, singurul de 5 stele din oraş. Khan a venit în România pentru a lucra la ultima sa peliculă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorul indian a venit astăzi de la Bucureşti la Sibiu cu un elicopter. Salman Khan a venit în România cu ocazia filmării unor scene din cel mai nou film al său, numit „Jai Ho”(Mental).Scenele peliculei vor fi turnate în zona Munţilor Făgăraş, dar şi în centrul Sibiului. Actorul cel mai cunoscut de la Bollywood o are ca parteneră în film pe Daisy Shah, frumoasa actriţă despre care presa indiană susţine că ar avea o relaţie cu Khan. Actorul va sta la hotelul Hilton, sigurul de 5 stele din Sibiu.

Apartament decorat cu foiţă de aur

Hotelul este situat la ieşire din Sibiu spre Răşinari într-o zonă superbă şi ferită de ochii curioşilor, în Pădurea Dumbrava. La aproximativ 50 de metri se află Muzeul din Dumbrava Sibiului, considerat cel mai mare muzeu în aer liber din sud-estul Europei. 
 
Extrem de luxos, hotelul în care vor fi cazaţi Khan şi stafful său are piscină interioră şi centru Spa, camere de relaxare şi meditaţie, dar şi 3 restaurante care servesc mâncăruri din bucătăria internaţională, franceză şi românească.
 
Starul va sta în apartamentul prezidenţial, mândria complexului hotelier de la Sibiu. Apartamentul are nu mai puţin de 280 de metri pătraţi, două încăperi şi o baie uriaşă, şi este decorat cu mobilier din lemn masiv de 7 esenţe. Mobilierul a fost realizat manual, în stil baroc, şi este decorat cu foiţă de aur. Nu lipsesc marmura de Verona, cristalele de Boemia iar pereţii sunt decoraţi cu colecţii de Stefan Popa Popas. Aparamentul are două terase mari, una dintre ele cu vedere spre Pădurea Dumbrava iar cealaltă, spre restaurantul tradiţional românesc din complex.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările