A plouat cu gheaţă în luna iunie, la Răşinari. Săptămâna viitoare, temperaturile sar de 30 de grade

A plouat cu gheaţă în luna iunie, la Răşinari. Săptămâna viitoare, temperaturile sar de 30 de grade

La Rasinari, a plouat cu bucati de gheata

Vremea capricioasă din ultimele zile a adus grindină în mai multe localităţi din judeţul Sibiu. Meteorologii spun că săptămâna viitoare vom avea temperaturi peste 30 de grade.

Ştiri pe aceeaşi temă

Localnicii din localitatea sibiană Răşinari s-au trezit ieri cu ploaie cu bucăţi de gheaţă, în plină lună iunie. Deşi surprinzător pentru mulţi, meteorologii spun că fenomenul este normal pentru lunile de vară, când se înregistrează averse, dar şi pentru perioadele de toamnă sau primăvară. 

De altfel, Răşinariul nu este singurul loc unde au fost înregistrate sâmbătă astfel de fenomene, ploi cu gheaţă fiind şi la Avrig, Boiţa, Cisnădie, Sibiu sau Păltiniş. 

Potrivit meteorologilor, ploile vor continua duminică, luni şi marţi, cu instabilitate puţin mai redusă decât în cursul zilei de sâmbătă. Mercurul din termometre va continua să urce cu aproximativ un grad în fiecare zi, astfel că dacă duminică sunt înregistrate la Sibiu 29 de grade luni vor fi în jur de 30 iar marţi, 30-31 de grade. 

Vă mai recoamndăm: 
 
 
Între 6 şi 15 iunie, Sibiul se transformă într-o scenă uriaşă şi devine locul de întâlnire pentru artişti din toate colţurile lumii.
 
 
Pentru evenimentele din programul prezentat anul acesta la Sibiu organizatorii au pus în vânzare peste 20.000 de bilete. Preţul unui bilet variază între 10 şi 40 de lei, în funcţie de eveniment şi locul în sală.
 
 
Energia „Vampires’ Den” se extinde cu doua proiecte legendare „Made in Germany”: Diary of Dreams si Crematory. „Vampires’ Den” gazduieste vineri si sambata 16 ore de concerte, o crestere substantiala comparativ cu editiile trecute, iar in paralel, tot aici, functioneaza ateliere si proiectii, expozitii si libraria Carturesti, o intreaga industrie de servicii culturale, dedicate publicului sau fidel.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările