A început a doua sesiune a Bacalaureatului. 75 de candidaţi din Sibiu dau proba orală la română

În total, 1620 de sibieni care au picat prima sesiune a examenului sau care nu s-au putut înscrie la examen din cauza corigenţelor, vor susţine Bacalaureatul în această sesiune.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITIŢI ŞI

Peste 1600 de sibieni la Bac-ul de toamnă

Prima probă a examenului, cea de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română a început în această dimineaţă şi urmează să fie susţinuătă de 75 de candidaţi.

În Sibiu, candidaţii dau examenul la Grupul Şcolar „Avram Iancu“, în timp ce elevii din Mediaş vor da examen la Grupul ŞColar „Automecanica“.

Pentru probele scrise, reprezentanţii ISJ au stabilit alte patru centre de examinare: Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu" din Sibiu, Centrul Tehnic "Independenţa" din Sibiu, Grupul Şcolar Construcţii şi Arhitectură "Carol I" din Sibiu şi Şcoala Naţională de Gaz Mediaş.

Afişarea rezultatelor este programată pentru 4 septembrie, iar a rezultatelor finale, după contestaţii, în 9 septembrie. În prima sesiune promovabilitatea în judeţul Sibiu la Bacalaureat a fost de doar 63,5%

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările