Încep lucrările la viaductul Vasile Aron. Alte şase străzi intră în reparaţii

Încep lucrările la viaductul Vasile Aron. Alte şase străzi intră în reparaţii

Lucrarile vor incepe in aceasta luna

În urma finalizării procedurilor de achiziţie publică, Primăria Sibiu a semnat în ultima lună contractele pentru reabilitarea a două pachete de străzi şi pentru reparaţiile capitale la viaductul Vasile Aaron.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Contractul în valoare de 4.602.066,43 lei, fără TVA pentru lucrările de reparaţii capitale la viaductul Vasile Aaron a fost atribuit asocierii firmelor Construcţii SA, Sinecon SA şi Geiger Transilvania SRL. Lucrările includ reabilitarea sistemului rutier, a parapeţilor metalici, a marcajelor, a semnalizării şi a trotuarelor. Vor fi reamenajate aleile pietonale, vor fi marcate piste pentru biciclete şi va fi reabilitată reţeaua de apă. Contractul prevede şi amenajarea sistemului de iluminat public şi a unui sens giratoriu la intersecţia cu strada Henri Coandă. Ordinul de începere a lucrărilor va fi emis în această lună, durata de execuţie a lucrărilor fiind de 12 luni.
 
Pachetul de străzi Gara Mică – Turnişor alcătuit din străzile Abrud şi Dumitru Bagdasar va fi reabilitat de firma Terra Building SRL, valoarea contractului semnat fiind de 2.123.258,82 lei, fără TVA. Pe strada Abrud este prevăzută reabilitarea reţelei de apă, a carosabilului şi a trotuarelor. De asemenea, pe strada Dumitru Bagdasar este prevăzută reabilitarea reţelei de apă, dar şi reabilitarea reţelei de canalizare, precum şi modernizarea carosabilului şi a trotuarelor. Lucrările vor începe din data de 5 mai, perioada de execuţie prevăzută în contract fiind de 8 luni.
 
Contractul de lucrări pentru pachetul de străzi din zona Calea Poplăcii – Centru – Guşteriţa a fost câştigat de asocierea Construcţii SA – Sinecon SA, valoarea lucrărilor fiind de 6.027.647,44 lei, fără TVA. În cadrul acestui contract vor fi reabilitate trei străzi din centrul Sibiului – Arhivelor, Tribunei şi Revoluţiei, o stradă din cartierul Turnişor – D.D. Roşca şi Piaţa Tălmaciu din zona Calea Poplăcii. Pe toate aceste străzi vor fi modernizate reţelele de apă şi canalizare, va fi reabilitat carosabilul şi trotuarele. Perioada de execuţie a acestor lucrări este de 14 luni. Ordinul de începere va fi emis cu data de luni, 7 aprilie.
 
Vă mai recomandăm: 
 
 
Încă două străzi vor intra în lucru în această săptămână, de această dată pentru reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare.
 

Wizz Air zboară din iunie de la Sibiu la Londra

Wizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat joi o nouă rută de la Sibiu către Londra Luton, începând cu 14 iunie. Pentru început, vor fi două zboruri pe săptămână.

Paisprezece străzi intră în reparaţii în prima jumătate a anului

În prima jumătate a acestui an la Sibiu au fost programate să intre în reparaţii 14 străzi, printre care strada Transilvaniei, strada Maramureşului şi mai multe străi din cartierul Vasile Aron.

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările