344 de locuri de muncă vacante la Sibiu

344 de locuri de muncă vacante la Sibiu

Sibienii care sunt în căutarea unui loc de muncă pot alege din cele 344 de joburi disponibile prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Din cele 344 de joburi puse la bătaie de 66 de angajatori cele mai multe, 174 la număr, sunt la agenţia din Sibiu. La Mediaş sunt 74 de locuri de muncă vacante, la Agnita 65 iar la Cisnădie 31.

Se caută, printre altele, agenţi de securitate, consilieri în administraţia publică, croitori, lucrători comerciali, montatori subansamble, paznici sau programatori producţie.

„Din totalul locurilor de muncă, 14 se adresează persoanelor cu studii superioare (asistent manager, consilier administraţie publică, grafician, inginer electrotehnist,  programator productie, proiectant inginer mecanic, proiectant inginer electromecanic, recepţioner hotel, specialist imbunătăţire procese) în timp ce 330 de posturi sunt pentru persoane fără studii superioare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările