18 turişti blocaţi în Telecabină spre Bâlea Lac

18 turişti blocaţi în Telecabină spre Bâlea Lac

FOTO uvisitromania.com

Un turist a sunat la 112 duminică seara, anunţând că Telecabina care face legătura cu Bâlea Lac este blocată. În total, 18 persoane sunt blocate, inclusiv patru copii.

UPDATE 20:00 Autorităţile au anunţat că Telecabina a fost repusă în funcţiune şi aşteaptă să ajungă oamenii la destinaţie, să coboare.

Informaţia a fost confirmată mai întâi de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului SIbiu, care a precizat că la 112 a sunat un turist, blocat într-o telecabină.

Ulterior, Serviciul Salvamont a transmis că toate cabinele sunt blocate pe linie. „Angajaţii de la Telecabină intervin în zona superioară a traseului. 18 persoane în cabină, 4 copii din care unul de 8 luni. Nu a fost solicitat ajutorul salvamontiştilor”, a transmis Adrian David, şeful instituţiei.

Un echipaj ISU Sibiu se deplaseaza la Bâlea. Potrivit Ramonei Nistor, purtătoarea de cuvânt a isntituţiei, nu s-a solicitat asistenţa medicală la faţa locului, însă o ambulanţă SMURD a fost trimisă preventiv.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: