1000 de joburi vor fi puse la bătaie, la Târgul de Cariere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, în 17 şi 18 martie şi va fi precedat de program de instruire gratuită, susţinut de către experţii Târgului de Cariere, în zilele de 14, 15 şi 16 martie.

CITIŢI ŞI

Sibienii au la dispoziţie 270 de locuri de muncă

La finalul săptămânii viitoare, 40 de companii îi aşteaptă pe sibieni cu aproximativ o mie de locuri de muncă în Sibiu, în ţară şi în străinătate.

Până atunci însă, ei sunt invitaţi să participe la un program de instruire gratuită, susţinut de către experţii Târgului de Cariere. „Seminariile de carieră sunt gratuite şi se adresează tuturor persoanelor dornice de a afla mai multe despre instrumentele de planificare a carierei, despre drepturile şi obligaţiile conferite de statutul de angajat , dar şi despre varianta unei cariere antreprenoriale.Seminariile abordează concepte ca autoevaluarea, brandingul personal, căutarea activă a unui loc de muncă, întocmirea unui CV şi a unei scrisori de intenţie, interviul de angajare şi drepturile angajatului. Un seminar de o zi este dedicat şi statutului de antreprenor. Experţii TdC vor instrui participanţii în privinţa înfiinţării şi coordonării unei afaceri proprii, oferindu-le informaţii despre cum realizarea unui plan de afaceri, drepturile şi obligaţiile angajatorului, surse de informare şi consultanţă în legislaţia muncii, surse de finanţare şi strategii de start-up. Cei mai activi participanţi vor primi premii în bani, acordate pe loc de către organizatori“, explică Ştefan Teişanu, organizator.

Seminariile de instruire gratuită vor avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, în 14, 15 şi 16 martie, de la 14:00 la 19:00 în fiecare zi. Înscrierile se pot face înscrie pe www.targuldecariere.info/seminarii.php, prin completarea formularul participare de pe site, sau trimițând direct un CV la office@targuldecariere.info.

După seminarii, sibienii sunt aşteptaţi la Târgul de Cariere, unde pot studia faţă în faţă cu angajatorii peste o mie de oferte de locuri de muncă. Târgul de Cariere, organizat pentru a patra oară la Sibiu, va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, în 17 şi 18 martie, de la 10.00 la 16.00, în fiecare zi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite