Incendiu la o firmă care produce componente electrice, în Sibiu

Incendiu la o firmă care produce componente electrice, în Sibiu

Un incendiu a izbucnit, luni seară, la sistemul de ventilare al cabinei de uscare a unei firme care produce componente electrice, situată în municipiul Sibiu, iar aproximativ 80 de muncitori s-au autoevacuat, preventiv, până la sosirea pompierilor. Incendiul a fost stins în scurt timp, fiind cauzat, cel mai probabil, de un scurtcircuit, anunţă news.ro.

Era de aşteptat ca înfrângerea americanilor şi a forţelor Coaliţiei în Afganistan să producă un spaţiu gol pe harta puterii de care să vrea să profite marii actori geo-politici. În urmă cu câteva săptâmi, prezentând pe larg hărţile intereselor posibil de materializat prin investiţiie deja demarate sau anunţate ca parte a ansamblului Noul Drum al Mătăsii, presupuneam că următorul power broker avea să fie China.

acum 3 zile · comentarii (48)

Deşi a declarat că-l judecă pe Drulă după ce face, nu după ce spune, premierul Cîţu i-a pus gând rău ministrului Drulă, de la Transporturi. Ultimele accidente şi evenimente de la Calea Ferată, precum şi nerealizarea unor proiecte bugetate în 2021 îi dau apă la moară. Este posibil să-l demită pe Drulă în zilele următoare, chiar dacă  va sparge coaliţia de guvernare. Totuşi, ultimul cuvânt îl are Klaus Iohannis.

acum 3 zile · comentarii (41)

Scrima este despre a atinge oponentul cu vârful spadei, fără să fie atins, un şah în formă fizică. Pointe d'arrêt-ul manifest al Anei Maria Popescu, zisă şi Brânzici, a avut menirea unui semnal de alarmă care a avut presiunea optimă pentru a reverbera în societate.

acum 3 zile · comentarii (13)

Un nou scandal tulbură apele coaliţiei de guvernare, şi aşa întunecate. Este vorba de retrimiterea de către preşedinte, la parlament spre reexaminare, a legii care stabileşte numirea directorilor de şcoli de către Comisiile de Administraţie (CA) ale  şcolilor, şi nu de către Inspectorii Generali Şcolari numiţi  politic, cum este în prezent.

acum 4 zile · comentarii (14)

Dragi români de pretutindeni, să stăm cu ochii pe marii campioni ai plângerilor penale, la DNA, ăi de se cer singuri la audieri. Lăsaţi vacanţele şi jocurile olimpice. Nu auziţi cum tropăie specialiştii de la PSD să preia guvernarea, dau în fiert pe căldura asta! Da, chiar aşa, ce or face cei de la DNA de nu-i iau în seamă plângerile Ciolacului împotriva domnilor de la putere?

acum 4 zile · comentarii (7)

Tovarăşii miliţieni din Republica Socialistă România, am să vă transmit nişte lucruri, pe scurt, ca să nu vă obosiţi citind şi altceva decât rapoarte de 2 lei despre cât sunteţi voi de eficienţi, în timp ce noi murim cu zile pe stradă.

acum 5 ani · comentarii (7)

Tovarăşu miliţian, bună dimineaţa. Iar v-am trezit? E numai 12, mă iertaţi, să trăiţi, am uitat că azi nu veniţi la birou, că de aia sunteţi şef, mă scuzaţi. Trebuia să mă fi gândit că n-aveţi chef de muncă nici azi, doar era aer curat pe holuri, nu mai duhnea mirosul ăla de tutun din biroul dumneavoastră, că doar aveţi dreptate, numai fraierii ies la ţigară în frig, dă-o dracului de lege, ce, dumneavoastră v-aţi născut să respectaţi legi?

acum 5 ani · comentarii (4)

În oraşul meu de poveste, dincolo de poveste şi de toate pozele de pe pliantele turistice, se întâmplă o grămadă de lucruri de care unii se fac că uită. Miercuri a murit aiurea un urs, altădată au murit pe stradă oameni. Pe toţi i-a ucis cu zile „operativitatea” care dă impecabil la sfânta statistică bună de aruncat la gunoi.

acum 5 ani · comentarii (17)

E mişto să vorbeşti cu preşedintele pe Facebook, nu? Sau cu miniştrii. Cu şefii de partid. Ai, aşa, parcă un sentiment de normalitate, simţi că le zici şi tu direct ce ai de zis. Iar ei, uneori, îţi şi răspund. Dar hai să privim direct în faţă bătaia de joc! Puţin curaj, e doar Sistemul pur. Sistemul ăla care te scuipă între ochi, care te înnebuneşte o viaţă, care te bagă în mormânt.

acum 5 ani · comentarii (82)

Am să vă povestesc în textul ăsta, pe care am simţit că trebuie să-l scriu exact astăzi, când un om extrem de curajos ne-a vorbit deschis despre mizeria din sistem, despre cum am ajuns aici. Şi despre cum, cu VOI alături, putem merge mult, mult mai departe.

acum 5 ani · comentarii (11)

Ţinând seama de moştenirea actualului preşedinte al Romaniei la Sibiu, desi incitant, nu e chiar simplu şi confortabil să îi urmezi la Primărie. Ne convine sau nu, timp de 14 ani, Klaus Iohannis a condus Sibiul cum a ştiut el, obţinând ultima dată, în 2012, 77,9% din voturile sibienilor, în acel an când peste 48% din aceştia au ieşit la vot. Nu cred că viitorul primar, oricine ar fi, va mai obţine un procent atat de ridicat.

acum 5 ani · comentarii (8)

Prietenul de care mă leagă un viu sentiment al recunoştinţei pentru sensibilitatea cu care mi-a fost alături în clipe decisive ale biografiei mele însufleţită neostenit şi nu o dată riscant de idealul identităţii naţionale şi de spirit, hotărât împotriva instalării nefericite, ca doctrină de stat a tranzacţionismului social-politic, cu lozincile lui păgubos justificatoare ale laşităţii

acum 7 ani · comentarii (3)
Modifică Setările