Vitele din fermele româneşti ajung în Asia sau acid hialuronic în Olanda 0

Sorin Dindelegan- șef de fermă și Vasile Deac, proprietarul unei firme de intermedieri animale pentru export - foto: Adrian Caraba 
Sorin Dindelegan- șef de fermă și Vasile Deac, proprietarul unei firme de intermedieri animale pentru export - foto: Adrian Caraba 

Imagini din aceeasi galerie

  • Sorin Dindelegan- șef de fermă și Vasile Deac, proprietarul unei firme de intermedieri animale pentru export - foto: Adrian Caraba 
  • În timp ce laptele este cumpărat în țară, masculii de carne sunt vânduți la export - foto: Adrian Caraba 
  • Prețul unui kilogram de carne în viu este mai mare la export cu aproape 1 euro decât cel oferit de abatoarele românești - foto: Adrian Caraba 
  • Fermierii români ocolesc abatoarele românești după ce, în mai multe rânduri, au cerut animale, dar nu le-au mai ridicat și nici plătit - foto: Adrian Caraba 
  • Cea mai recentă comandă de intermediere a fost pentru mai multe sute de vaci Holstein, care vor ajunge acid hialuronic în Olanda - foto: Adrian Caraba 
  • Nemții și-au făcut griji când au primit tauri de carne din România, pentru că populația lor consumă doar carne provenită din ferme din Germania, carnea fiind etichetată în acest sens - foto: Adrian Caraba 
citeste totul despre:

Distribuie imaginea

0 Comentarii

Sortare: Cronologic Dupa popularitate 0 comentarii in asteptare