Vineri se deschide cel mai mare târg de nunţi din judeţul Satu Mare. Organizatorii au fost surprinşi de numărul mare de cereri al expozanţilor

Vineri se deschide cel mai mare târg de nunţi din judeţul Satu Mare. Organizatorii au fost surprinşi de numărul mare de cereri al expozanţilor

Târgul de nunţi are 47 de expozanţi şi alte 8 firme suplimentare în catalog - foto: Lets Wedding

Unii dintre expozanţi, care s-au adresat mai târziu organizatorilor, au fost refuzaţi, pentru că spaţiul expoziţional nu a mai permis expunerea de standuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Let's Wedding este cel mai mare târg de nunţi organizat la Satu Mare, în cadrul căruia se pune la dispoziţia viitorilor însurăţei tot ce e nevoie pentru organizarea unei nunţi de vis. Firmele prezente vor acoperi toată gama de servicii şi produse necesare unei nunţi, astfel că e greu ca orice pereche de viitori miri care va trece pragul târgului să plece acasă fără cel puţin un contact care mai apoi să se transforme în contract, asta dacă nu le vor încheia pe loc, pentru a beneficia de reduceri substanţiale de la târg.
 
47 de expozanţi vor fi prezenţi şi mulţi alţii şi-au exprimat dorinţa de a expune la târg, dar spaţiul nu a permis prezenţa tuturor.
 
„Sunt 47 de standuri cu expozanţi exclusiv din judeţul Satu Mare. Am pornit din start că vom sprijini antreprenorii şi expozanţii din judeţ, proiectul a demarat in luna Noiembrie şi am stabilit că până la sfârşitul lunii decembrie acceptăm doar expozanţi din judeţ, iar apoi ne-am dat seama că avem atât de multe solicitări încât nu mai avem loc pentru toti doritorii din judet, cu atât mai puţin pentru cei din afara judeţului. Prin urmare promitem ca anul viitor să căutăm un spaţiu mai încăpător pentru a putea da curs tuturor solicitărilor de participare.”, afirmă Sergiu Bărbuş, unul din organizatori.
 
„Avem un total de 55 de firme care îşi prezintă ofertele, 47 de standuri, iar restul se prezintă doar în catalogul târgului sau au ales serviciul de promovare fără participare fizică - prin distribuire de materiale publicitare în sacoşele care se vor oferi viitorilor miri la intrare. Am pregătit un tiraj de 1500 de exemplare din catalog. Acesta se va oferi gratuit viitorilor miri, câteva se vor distribui expozantilor care au pagină în catalog, o parte se vor distribui în judet la nivelul sălilor de evenimente, precum şi peste hotare ”, afirmă şi Mandi Tunde, tot organizator al târgului. 
 
Târgul debutează vineri, de la ora 12, la cortul de evenimente al Hotelului Dana de pe strada Careiului. Acesta va fi un târg interactiv, în program fiind presărate momente artistice ale următorilor:
 
Aldo Blaga
 
XXL Band
 
Sorinel Petric
 
Cristian Tarţa
 
Cristian Totpati şi Romina Sârbe
 
Mai multe despre program şi expozaţi se pot afla de la adresa https://www.facebook.com/events/337310673402998/permalink/373797249754340/
 
Vizitatorii târgului vor fi înscrişi cu ocazia vizitării standurilor şi la o tombolă, care are 15 premii, numărul lor fiind posibil să mai crească până în momentul începerii târgului.
citeste totul despre: