VIDEO O fetiţă din Satu Mare a fost muşcată de un piton, la circ. Vinovat de incident, dresorul a ignorat-o total

VIDEO O fetiţă din Satu Mare a fost muşcată de un piton, la circ. Vinovat de incident, dresorul a ignorat-o total

Bunicii fetiţei au sesizat poliţia, însă reprezentanţii circului se apară spunând că ar fi fost vina ei deoarece s-ar fi apropiat prea mult de piton              FOTO  portalsm.ro

O fetiţă de 12 ani a fost muşcată de antebraţul stâng de un piton al Circului Bellucci, chiar în timpul unui spectacol care se desfăşura în Satu Mare. Unul dintre spectatori a filmat tot incidentul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul s-a petrecut sub privirile spectatorilor din sală. Copila se afla în primul rând în public în momentul în care a fost muşcată de piton.Reprezentanţii circului spun că şarpele nu este veninos.

Cum s-a întâmplat totul

Dresorul a coborât de pe scenă în timpul momentului artistic cu şarpele în braţe şi s-a apropiat foarte tare de public. Câţiva copii au atins şarpele, iar în momentul în care dresorul cu şarpele a ajuns în dreptul fetiţei, aflată în primul rând din public, acesta a muşcat-o de braţ, cum reiese din filmuleţul postat de un spectator.

Deşi a văzut ce s-a întâmplat, dresorul şi-a continuat numărul, fără să îi dea importanţă.

Fetiţa a fost dusă de bunici şi patronul circului la Spitalul Judeţean din Satu Mare şi se află în afara oricărui pericol. 

Constantin Dremian, purtătorul de cuvânt al instituţiei, a pecizat că fetiţa a fost muşcată uşor de antebraţul stâng. Bunicii fetiţei au sesizat poliţia, însă reprezentanţii circului se apară spunând că ar fi fost vina ei deoarece s-ar fi apropiat prea mult de piton.

"Copila avea două plăgi superficiale la nivelul antebraţului stâng. I s-a dezinfectat rana şi i s-a făcut un vaccin antitetanos", a declarat Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă din Satu Mare.

 

Vă recomandăm şi

Un copil muşcat de şarpe la Dîlbociţa, o femeie muşcată de un gărgăune la Dubova

O fetiţă de 11 ani muşcată de şarpe pe un câmp. Este al doilea caz petrecut în Mehedinţi în această săptămână

O fetiţă de patru ani muşcată de şarpe la Coşovăţ. Un elicopter SMURD a transportat-o la un spital din Craiova

VIDEO O fetiţă de 8 ani a fost muşcată de un şarpe. Copila a ajuns la spital în şoc anafilactic

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările