VIDEO Preşedintele PMP Sălaj, Radu Cristescu: „Silaghi e în tratative cu Ponta Are de gând să treacă la PSD”

VIDEO Preşedintele PMP Sălaj, Radu Cristescu: „Silaghi e în tratative cu Ponta Are de gând să treacă la PSD”

Preşedintele PMP Sălaj, Radu Cristescu, prezent la Satu Mare, a atacat dur unii membri ai PNL         FOTO Cristina Cîcău

Preşedintele PMP Sălaj, Radu Cristescu, susţine că fostul ministru al Transporturilor şi actualul europarlamentar, Ovidiu Silaghi (PNL), se află în negocieri cu Victor Ponta pentru a se înscrie în PSD. Tratativele ar avea loc, spune Cristescu, deoarece Silaghi ar vrea să scape de închisoare.

Radu Cristescu, preşedintele filialei SălaJ a Partidului Mişcarea Populară, a declarat azi la Satu Mare, că fostul ministru al Transporturilor şi actualul europarlamentar, Ovidiu Silaghi (PNL), se află în negocieri cu Victor Ponta, deoarece are de gând să se înscrie în PSD. Tratativele ar avea loc, spune Cristescu, deoarece Silaghi ar vrea să scape de închisoare.

”Ce aveţi la Satu Mare? Un preşedinte de CJ declarat incompatibil care e cumnatul lui Ovidiu Silaghi, un alt politician cu un picior în înschisoare. Pe deasupra, mai aveţi şi un Ovidiu Silaghi care e în tratative cu primul ministru Victor Ponta, pentru a trece la PSD. De ce ar face acest lucru? Pentru că el crede că asta e soluţia pentru a scăpa de închisoare”, a declarat Radu Cristescu.

Liderul filialei de la Sălaj a făcut această declaraţie azi, 6 aprilie, la Satu Mare, fiind prezent, alături de Elena Băsescu Elena Udrea şi ceilalţi candidaţi PMP la europarlamentare, la evenimentul de lansare a candidaturii a Laurei Bota pentru postul de deputat rămas vacant în Colegiul II, Colegiul câştigat de Silaghi, în 2012.

Vă recomandăm şi

Atanasiu: Imediat după alegerile europarlamentare trebuie unificată dreapta, PNL cu PDL, fără partidul domnului Băsescu

REPORTAJ PMP, partidul tinerilor, şi-a lansat candidaţii la europarlamentare în Centrul Vechi

Udrea: „Am decis să pichetăm sediile PSD din toată ţară. Banii de pe acciză vor merge la baronii locali“

Elena Udrea vine la Satu Mare împreună cu „spuma“ Partidului Mişcarea Populară

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: