VIDEO Intervenţie de mai bine de 5 ore a pompierilor din Satu Mare la un atelier de tâmplărie. Care este cauza incendiului

VIDEO Intervenţie de mai bine de 5 ore a pompierilor din Satu Mare la un atelier de tâmplărie. Care este cauza incendiului

Imagine de la locul intervenţiei pompierilor  FOTO: ISU Satu Mare

De mai bine de 5 ore, pompierii din Satu Mare se luptă să stingă flăcările unui acoperiş de tâmplărie dintr-un cartier al oraşului. Nu sunt victime.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 18.25 Potrivit reprezentanţilor ISU Satu Mare, pompierii au decopertat acoperişului ca să stingă toate focarele de incendiu şi au reuşit protejarea încăperilor unde erau depozitate recipiente cu lacuri şi vopsele.

„În incendiul izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric nu a fost surprins nici un angajat.  De asemenea, nici un pompier nu a fost rănit, cu toate că, la un moment dat a avut loc o explozie cauzată de pulberile de lemn care au format un amestec exploziv“, se precizează pe pagian de facebook al ISU Satu Mare.

Flăcările au distrus structura din lemn a acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 500 metri pătraţi, materiale din interiorul halei, semifabricate din lemn şi utilaje de prelucrare a lemnului de la nivelul superior al halei.

Ştirea iniţială

Pompierii din Satu Mare intervin marţi, 5 februarie, de la ora 11.30, la stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unui atelier de tâmplărie din Balta Blondă, un cartier al oraşului Satu Mare. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Satu Mare, maiorul Adriana Pop, nu sunt victime şi cum încă se sting flăcările, de mai bine de patru ore, nu se ştie cauza şi nici nu s-a făcut o estimare a pagubelor.

Se intervine cu 15 subofiţeri, 2 ofiţeri, 3 autospeciale, un echipaj SMURD, un echipaj de la Ambulanţă. Incendiul este localizat, dar sunt multe focare. Suprafaţa afectată este de circa 500 de metri pătraţi.

Imagine de la  intervenţie  FOTO/VIDEO: ISU Teleorman

 

Mai puteţi citi:

FOTO Traficant de ecstasy prins în flagrant la Satu Mare. Câte pastile au găsit asupra lui poliţiştii Antidrog

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: