VIDEO Imagini halucinante cu un cal ţinut în bucătăria unui apartament. „Foaie verde busuioc/paşte calul într-un bloc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Calul a fost descoperit de poliţiştii locali veniţi la sesizarea vecinilor. FOTO: Poliţia Locală Satu Mare
Calul a fost descoperit de poliţiştii locali veniţi la sesizarea vecinilor. FOTO: Poliţia Locală Satu Mare

Un sătmărean a fost amendat cu 500 de lei de către poliţiştii locali pentru că ţinea un cal în apartament. Potrivit declaraţiilor făcute de acesta, calul era cadou pentru cumnatul său. După ce bărbatul a fost amendat, animalul a fost dus la o rudă a acestuia dintr-un sat din apropierea municipiului Satu Mare.

Poliţiştii locali din Satu Mare au fost solicitaţi, în noaptea de miercuri, 19 iunie, spre joi. 20 iunie, să intervină într-un bloc de pe strada Arinului din Satu Mare pentru că un bărbat făcea gălăgie şi îşi deranja vecinii. Ajuns la faţa locului, echipajul Poliţiei Locale a descoperit în bucătăria bărbatului un cal.

„Lucian D. a fost sancţionat contravenţional, calul fiind dus la o rudă a bărbatului dintr-un sat din apropierea municipiului Satu Mare”, au arătat reprezentanţii Poliţiei Locale Satu Mare.

VIDEO

Imaginile surprinse de către poliţiştii locali au fost postate pe pagina de Facebook a instituţiei, iar comentariile sătmărenilor au fost pe măsură.

„Foaie verde busuioc/Paşte calul într-un bloc/Paşte calul lui Gheorghiţă/Mândru ca o garofiţă”, a scris Florin Ionel.

„Când credeai că ai văzut tot ce se putea vedea, vine calul şi-ţi arată că nu-i chiar aşa”, a mai comentat o sătmăreancă. 

Citeşte şi

Percheziţii la Vama Halmeu. Sunt vizate acuzaţii de contrabandă şi complicitate la contrabandă

Un fost miner l-a ucis şi l-a tranşat pe vecinul pensionar despre care credea că e extraterestru. Cum a ajuns la concluzia absurdă din cauza unui telefon Alcatel

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite