VIDEO Ce-a păţit un vânător care filma ursul într-o pădure din România. Scena brutală, înregistrată cu telefonul mobil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rănile suferite de vânător în urma atacului. FOTO: Presasm.ro
Rănile suferite de vânător în urma atacului. FOTO: Presasm.ro

Un bărbat din judeţul Satu Mare a filmat din greşeală momentul în care a fost atacat de urs. Din fericire, acesta a scăpat cu viaţă din întâlnirea cu animalul sălbatic.

Vânătorul de 39 de ani, originar din localitatea Carei, judeţul Satu Mare, a participat la finele lunii octombrie la o partidă de vânătoare desfăşurată în judeţul Bistriţa, când a fost atacat de animalul sălbatic. 

Scena în care a fost atacat de urs a fost filmată de bărbat din greşeală. Acesta filma cu telefonul ursul în pădure, iar în momentul în care animaulul l-a atacat, sătmăreanul şi-a scăpat telefonul mobil, care a înregistrat atacul.

Pe fundal se aud inclusiv focurile de armă trase de colegii de vânătoare care s-au grăbit să îl salveze din ghearele ursului.

Momentul în care vânătorul a fost atacat de urs. Sursă: Facebook/ Gheorghe Gligan

Potrivit Presasm.ro, norocul bărbatului a fost că este un vânător cu experienţă şi a ştiut ce să facă în momentul în care s-a întâlnit cu animalul sălbatic. 

„M-am aruncat pe burtă şi mi-am pus mâinile pe cap, că de obicei de cap te muşcă prima dată”, a spus vânătorul pentru aceeaşi sursă.

Bărbatul participa la vânătoare în calitate de hăitaş. În urma atacului, a suferit leziuni multiple la nivelul capului, membrelor superioare şi inferioare, fiind transportat de urgenţă la spital.

Citeşte şi

Un algerian şi un marocan au fost ridicaţi din Gara CFR Satu Mare. Unde intenţionau să ajungă

Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj nu mai are bani pentru salarii în decembrie. „În sălile de operaţie NU mai există Betadină pentru dezinfectarea plăgilor“

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite