VIDEO Austriecii au construit în timp record o hală la Dräxlmaier. Investiţia a valorat circa 30 de milioane de euro

VIDEO Austriecii au construit în timp record o hală la
Dräxlmaier. Investiţia a valorat circa 30 de milioane de euro

Satu Mare este cea mai mare fabrică din România, cu peste 6.000 de angajaţi şi este în momentul de faţă în plin proces de expansiune  FOTO ungersteel.at

Investiţia de la Satu Mare realizată în doar câteva luni constă într-o nouă unitate de producţie, care va creşte în mod semnificativ numărul angajaţilor şi a produselor livrate către clienţii existenţi ai fabricii. Construcţia a fost în doar câteva luni, de austriecii de la Unger, una din cele mai mari firme de construcţie din Austria.

Investiţia de la Satu Mare a fost realizată în doar câteva luni şi constă într-o nouă hală de producţie, care va creşte în mod semnificativ numărul angajaţilor şi a produselor livrate către clienţii existenţi ai fabricii. Construcţia a fost în doar câteva luni, de austriecii de la Unger, una din cele mai mari firme de construcţie din Austria.

Cei 30 de milioane de euro au fost investiţi cu scopul de a duce la creşterea capacităţilor de producţie de la Satu Mare.

„Numărul de angajaţi pentru 2013-2014 a fost planificat în funcţie de previziunile de business pe termen mediu. Până la finalul anului, actuala investiţie va genera aproximativ 1.000 de noi locuri de muncă. Pe măsură ce vor apărea şi alte oportunităţi de extindere, vom lua în calcul această variantă care va presupune şi noi angajări“, declara directorul Ioan Hodrea în vara anului 2013.

Satu Mare este cea mai mare fabrică din România, cu peste 6.000 de angajaţi şi este în momentul de faţă în plin proces de expansiune.

Dräxlmaier Group şi-a început activitatea în România în anul 1993 prin fabrica din Piteşti, iar în prezent are peste 13.000 de angajaţi în cele 5 arii de producţie care sunt, de asemenea, şi centre de dezvoltare: Piteşti, Satu Mare, Timişoara, Hunedoara şi Braşov. Dräxlmaier Satu Mare a fost înfiinţată în 1998, iar acum este una dintre cele mai mari companii ale Grupului.

Vă recomandăm şi

Angajaţii sătmăreni ai uzinei Draxlmaier ameninţă cu greva. Conducerea societăţii susţine că e ilegal

Dräxlmaier va concedia 292 de angajaţi din fabrica de la Piteşti

Dräxlmaier va investi 25 de milioane de euro la Satu Mare. Fabrica va avea o nouă unitate de producţie, generând circa 1000 de locuri noi de muncă

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: