VIDEO Angajatele unei şcoli din Satu Mare spală de zor maşina directorului. „Nu le-am pus eu. Au măturat şi mi-au murdărit-o“

VIDEO Angajatele unei şcoli din Satu Mare spală de zor maşina directorului. „Nu le-am pus eu. Au măturat şi mi-au murdărit-o“

Servicii complete pentru directorul Colegiului Tehnic “UNIO-TRAIAN VUIA”. Angajatele i-au spălat maşina şi în interior, şi în exterior. FOTO: Presasm.ro

Angajatele Colegiului Tehnic "Unio - Traian Vuia" din municipiul Satu Mare au fost filmate joi, 11 iunie, în timp ce spălau maşina directorului şcolii, Vlad Popescu, acesta pretinzând că femeile i-au curăţat-o din proprie iniţiativă, ca să nu le certe pentru că i-ar fi prăfuit-o în timp ce măturau curtea.

Ştiri pe aceeaşi temă

În înregistrarea publicată de site-ul local de ştiri presasm, se vede cum trei femei, angajate ca personal de întreţinere în unitatea şcolară, spală maşina personală a directorului în exterior şi în interior, în timp ce alte două persoane asistă la întreaga scenă.

Căutaţi telefonic de reporteri pentru explicaţii, directorul Vlaicu Popescu a pretins că femeile i-au spălat maşina din proprie iniţiativă, fără ştir pentru că au măturat în curtea şcolii şi, din greşeală, i-ar fi murdărit maşina.

"Apoi, ca să nu le cert, s-au pus să o cureţe. Nu sunt de acord cu aşa ceva, eu îmi curăţ maşina la spălătoria auto. Nu le-am cerut aşa ceva”, a declarat Vlaicu Popescu, explicaţie ridicolă în condiţiile în care în filmare se poate observa că cele trei femei curăţă atât exteriorul, cît şi interiorul autoturismului, care nu avea cum să se murdărească de la praf.

Potrivit Legii Educaţiei, personalul de curăţenie, se ocupă curăţenia şi întreţinerea zilnică a spaţiilor şcolii şi sarcinile date de conducerea unei instituţii nu pot depăşi scopul pentru care personalul a fost angajat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: