Vezi cât datorezi !

Vezi cât datorezi !

Octogenarul Ioan Silaghi a fost primul sătmărean care şi-a plătit dările pe 2010

Circa 80 de mii de sătmăreni sunt în continuare aşteptaţi la Direcţia de Taxe şi impozite Locale (DITL ) Satu Mare pentru a-şi achita dările anuale. Bonificaţia pentru plata impozitelor până la 31 martie este de 10% pentru persoane fizice şi 5 % pentru firme. Click AICI să vezi cât datorezi!

Ştiri pe aceeaşi temă


„Deciziile de impunere pe anul acesta sunt publice, se pot consulta pe siteul Primărie Satu Mare. Fiecare sătmărean poate vedea exact cât are de plătit printr-un simplu click  la următoarea adresă http://satu-mare.ro/fisiere/ditl/ListaDeciziiImpunere2010.pdf“, afirmă Dan Mirel, şef Serviciul evidenţa veniturilor,  urmărire şi executare silită. Acesta mai spune că sumele datorate de sătmăreni nu sunt defalcate. „În dreptul fiecărei persoane înregistrate cu obligaţie de plată figurează totalul sumei de plată pentru anul în curs. Ne referim la toate impozitele locale datorate, pe terenuri maşini, şi altele, inclusiv la taxa specială de salubrizare pentru cei care nu au încheiate contracte cu Florisal“, mai spune Dan Mirel. 
Bonificaţia pentru plata impozitelor până la 31 martie este de 10% pentru persoane fizice şi 5 % pentru firme. „Anul trecut au figurat în evidenţele noastre circa 30.000 de restanţieri. Aceştia plătesc cu penalizări taxele anuale“, spune Dan Mirel, purtător de cuvânt al DITL Satu Mare.

citeste totul despre: