UPDATE: Acţiunea sărmăluţa, a prins aripi la Satu Mare

Omul de afaceri Vasile Lup din Satu Mare organizează cea de-a treia ediţie a acţiunii caritative „sarmale calde”. Azi, de la ora 12.00, pe platoul din faţa Muzeului Judeţean, Lup şi echipa sa vor împărţi 2000 de sarmale calde nevoiaşilor.

UPDATE: Mai multe sarmale pentru săraci

    Acţiunea sărmăluţa, iniţiată de omul de afaceri Vasile Lup, a prins aripi la Satu Mare. Ajunsă la cea de-a treia ediţie, sarmalele calde au avut mare trecere în rândul sătmărenilor nevoiaşi.
    Datorită interesului mare, Vasile Lup spune că în cea de-a patra ediţie a acţiunii, din 3 iunie – vineri- va aduce pe masa de pe platoul din faţa Muzeului Judeţean mai multe sarmale, aproximativ 2500-3000.

Acţiunea „sarmale calde” a început în luna martie, urmând ca azi să aibă loc cea de-a treia ediţie. Lup spune că e important ca în momente de criză şi sărăcie, să ne gândim şi la cei ce nu au în fiecare zi o masă caldă. Astfel, omul de afaceri a hotărât ca în fiecare lună, la data de 3, să gătească în jur de 2000 de sarmale calde pe care să le împartă nevoiaşilor în faţa muzeului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: