Unul dintre cei mai mari producători internaţionali de sisteme antivibraţii pentru industria automobilelor a deschis o hală de producţie la Satu Mare

Unul dintre cei mai mari producători internaţionali de sisteme antivibraţii pentru industria automobilelor a deschis o hală de producţie la Satu Mare

Beneficiul pe care îl va aduce societatea pentru judeţul Satu Mare este crearea unui număr de 100 de noi locuri de muncă                FOTO   actualitateasm.ro

Unul dintre cei mai mari producători pe plan internaţional de sisteme antivibraţii pentru industria automobilelor, Grupul Anvis, şi-a deschis o nouă locaţie de producţie, care se află în Parcul Industrial Sud din Satu Mare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Beneficiul pe care îl va aduce societatea pentru judeţul Satu Mare este crearea unui număr de 100 de noi locuri de muncă care se vor adăuga celor 202 locuri de muncă existente până în prezent.

Societatea a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de 32,5 milioane euro şi se estimează creşterea acesteia până la 60 milioane euro în 2016, iar în 2017, la peste 100 de milioane. Firma şi-a început activitatea în Satu Mare în anul 2003 cu 26 de angajaţi. În 2013 a produs aproape 20 de milioane de piese pentru grupurile Renault, VW, Audi, Porsche şi Daimler.

Societatea şi-a început activitatea în 2003 cu acelaşi profil de activitate ca şi în prezent şi a avut sediul pe strada Fagului nr.35 pe platforma Autonova. Începând cu anul 2012 conducerea a început acţiunile premergătoare investiţiei. Din iunie 2013 până în aprilie 2014 a fost construită noua fabrică, devenind un model de succes.

În prezent, Anvis ROM este cu cei 202 angajaţi unul din principalii angajatori din oraşul Satu Mare. Când s-a lansat producţia în februarie 2003, lucrau 26 de angajaţi. În anii următori compania a crescut în mod continuu. Prin construirea fabricii noi, suprafaţa de producţie s-a extins la circa4.260 de metri pătraţi.

„Vom consolida şi pe viitor această locaţie“, subliniază Popovici Florin.

Compania a produs în anul 2013 aproximativ 19.980.000 piese pentru industria auto având clienţi precum grupul Renault, VW, Audi, Porsche şi Daimler. Acum câţiva ani, compania a fost desemnată de către Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii ca fiind una dintre cele mai de succes firme la nivel naţional, ultima dată chiar în 2013.

„Suntem mândri de această recunoaştere. Ea demonstrează importanţa locaţiei pentru regiunea din care face parte“, afirmă Popovici Florin.

Fabrica se implică şi la nivel social pentru regiunea din care face parte prin organizarea în fiecare an de activităţii pentru protejarea mediului „Let’s do it Romania!” şi prin parteneriatul cu Universitatea Tehnica Cluj, prin care se organizează anual practica de vară pentru studenţii de la facultăţile universităţii.

În prezent, fabrica are o suprafaţă totală de circa 9.300 de metri pătraţi, din care 8.100 de metri pătraţi zonă producţie şi anexe relaţionate cu producţiaşi 1200 de metri pătraţi birouri şi spaţiu administrativ.

Grupul Anvis operează la nivel global. Fie suspensii de motor, de transmisie şi de şasiu sau suspensie de ţeavă de eşapament şi amortizoare de vibraţie, piesele Anvis sunt montate pe majoritatea tipurilor de maşină. Domeniul principal de activitate este dezvoltarea sistemelor antivibraţie – sisteme de izolare a pieselor vibratoare din autovehicule. Grupul are vânzări de peste 300 milioane de euro în 13 locaţii din lumea întreagă. Clienţii sunt cei mai importanţi producători de automobile, şi anume VW, BMW, Mercedes, Renault-Nissan, Audi, Porsche, MAN, ZF Sachs şi mulţi alţii. Expertiza AnvisGroup se extinde şi la sectorul industriei de căi ferate. În 2013, grupul Anvis a fost preluat de către Tokai Rubber Industries (TRI). TRI este un lider mondial pe sectorul tehnologiei vibraţiilor auto.

Anvis ROM este producător de piese antivibraţie pentru industria auto, cu o cifră de afaceri de 31,8 milioane de euro în 2013, 202 angajaţi la care se vor mai adăuga încă 100 în anul următor.

Vă recomandăm şi

Ferrari ar putea construi în viitor mai multe modele hibrid

ZdG: Viitorii judecători - cu case de milioane de lei, firme în SUA şi automobile de lux

Astăzi a început Programul RABLA 2012. Puteţi preda maşinile vechi la şase firme autorizate. Aflaţi care sunt acestea şi cum se procedează

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: