Unul dintre cei mai bogaţi parlamentari sătmăreni nu şi-a plătit utilităţile de nouă ani. JFK de Satu Mare a fost dat în judecată de preşedintele CJ

Unul dintre cei mai bogaţi parlamentari sătmăreni nu şi-a plătit utilităţile de nouă ani. JFK de Satu Mare a fost dat în judecată de preşedintele CJ

Deputatul Octavian Petric este dator Consiliului Judeţean Satu Mare cu 8.231,71 lei, aproximativ 1870 de euro.FOTO -gazetanord-vest.ro

Deputatul PSD de Satu Mare, Octavian Petric, a fost dat în judecată de preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, după ce parlamentarul sătmărean nu a mai plătit utilităţile în ultimii 9 ani pentru biroul închiriat în Palatul Administrativ. Aici, la etajul 9, Confederaţia Patronală UGIR 1903, unde Octavian Petric este preşedintele filialei Satu Mare, a închiriat în 2006 un birou de 33,70 mp.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Milionar în euro şi asemuit cu fostul preşedinte al Satelor Unite, John Fitzgerald Kenedy, parlamentarul sătmărean trebuia să plătească mai puţin de 200 de lei/lună pentru energie termică, lift, salubritate, apă-canal, energie electrică, linii telefonice şi pază aferente biroului. Consiliul Judeţean Satu Mare nu i-a perceput niciodată chirie, cerându-i să achite doar utilităţile, spun cei de la voceatransilvaniei.ro

Octavian Petric a închiriat biroul din Palatul Administrativ în 26 ianuarie 2006, în calitate de preşedinte al filialei Satu Mare a Confederaţiei Patronale UGIR 1903. Biroul a fost închiriat gratuit, UGIR, prin preşedintele Octavian Petric, angajându-se să plătească doar energia termică, liftul, salubritatea, apa-canal, energia electrică, liniile telefonice şi paza.

Octavian Petric este dator Consiliului Judeţean Satu Mare cu 8.231,71 lei, aproximativ 1870 de euro. În ultimii nouă ani, Consiliul Judeţean Satu Mare i-a trimis câteva zeci de somaţii, chemându-l de mai multe ori la conciliere.

Pentru a-şi recupera banii, Consiliul Judeţean, prin preşedintele Adrian Ştef, a dat în judecată filiala Satu Mare a UGIR 1903, dar şi pe Octavian Petric, în calitate de preşedinte.

Somat de câteva zeci de ori în ultimii nouă ani, Octavian Petric fie a refuzat să participe la concilieri, motivând că nu este în ţară, ori a semnat mai multe angajamente de plată, pe care apoi nu le-a respectat.

Deputatul Octavian Petric este milionar în euro, fiind asociat la firmele MetalPet şi Comet SRL, ambele producătoare de profile metalice. MetalPet a înregistrat în 2013 o cifră de afaceri de 3.592.703 lei şi un profit net de 194.196. Comet a înregistat în 2013 venituri de 175.730 şi un profit net de 136.382 lei.

Vă mai recomandăm

Deputatul Octavian Petric a fost ales în Adunarea Naţională Bisericească

FOTO: Aleşii sătmăreni în parlament iniţiază „Legea Loialităţii“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările