Un poliţist în convalescenţă a scăpat o bătrânică din mâinile unui tâlhar eliberat recent în baza recursului compensatoriu

Un poliţist în convalescenţă a scăpat o bătrânică din mâinile unui tâlhar eliberat recent în baza recursului compensatoriu

Călin Pop, poliţistul care a intervenit pentru a apăra bătrânica. FOTO: Facebook

Un poliţist, ofiţer în cadrul Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Satu Mare, a prins în flagrant un bărbat care încerca să tâlhărească o femeie în vârstă de 64 de ani. Chiar dacă se afla în convalescenţă, în urma unei operaţii pe cord, omul legii l-a imobilizat pe hoţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă seara, 16 noiembrie, în jurul orei 20.50, comisarul de poliţie Călin Pop, în timp ce se afla la plimbare cu soţia sa, a auzit strigătul de ajutor al unei femei. Deşi se afla în convalescenţă după o intervenţie medicală pe cord, poliţistul a intervenit să apere  femeia în vârstă de 64 de ani, din municipiul Satu Mare, care era agresată de un bărbat ce intenţiona să-i sustragă bunurile. 
 
Chiar dacă are montate cinci stenturi, omul legii a reuşit imobilizarea tâlharului după o luptă corp la corp. 
 
Sute de apecieri pentru gestul său 
 
Povestea comisarul de poliţie Călin Pop a fost făcută publică pe reţele de socializare, gestul său fiind privit cu apreciere de sute de internauţi.
 
„Respect! Şi mulţumim! De oameni ca dumneavoastră avem nevoie!”, a reacţionat Marian N.
 
„Felicitări pentru curaj, felicitări pentru respectul uniformei! Mare lucru în ziua de azi, în România”, a mai adăugat Alin G. 
 
 
Atacatorul, beneficiar al recursului compensatoriu 
 
Tâlharul a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Doba, judeţul Satu Mare. Acesta a fost eliberat în 2017 din penitenciar, unde ispăşise o pedepasă pentru omor şi fusese eliberat prin recursul compensatoriu. 
 
Bărbatul a fost reţinută pentru 24 de ore de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale a Poliţiei municipiului Satu Mare. Duminică, 17 noiembrie, judecătorii au dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: