Un poliţist în convalescenţă a scăpat o bătrânică din mâinile unui tâlhar eliberat recent în baza recursului compensatoriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist, ofiţer în cadrul Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Satu Mare, a prins în flagrant un bărbat care încerca să tâlhărească o femeie în vârstă de 64 de ani. Chiar dacă se afla în convalescenţă, în urma unei operaţii pe cord, omul legii l-a imobilizat pe hoţ.

Sâmbătă seara, 16 noiembrie, în jurul orei 20.50, comisarul de poliţie Călin Pop, în timp ce se afla la plimbare cu soţia sa, a auzit strigătul de ajutor al unei femei. Deşi se afla în convalescenţă după o intervenţie medicală pe cord, poliţistul a intervenit să apere  femeia în vârstă de 64 de ani, din municipiul Satu Mare, care era agresată de un bărbat ce intenţiona să-i sustragă bunurile. 

Chiar dacă are montate cinci stenturi, omul legii a reuşit imobilizarea tâlharului după o luptă corp la corp. 

Sute de apecieri pentru gestul său 

Povestea comisarul de poliţie Călin Pop a fost făcută publică pe reţele de socializare, gestul său fiind privit cu apreciere de sute de internauţi.

„Respect! Şi mulţumim! De oameni ca dumneavoastră avem nevoie!”, a reacţionat Marian N.

„Felicitări pentru curaj, felicitări pentru respectul uniformei! Mare lucru în ziua de azi, în România”, a mai adăugat Alin G. 

Atacatorul, beneficiar al recursului compensatoriu 

Tâlharul a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Doba, judeţul Satu Mare. Acesta a fost eliberat în 2017 din penitenciar, unde ispăşise o pedepasă pentru omor şi fusese eliberat prin recursul compensatoriu. 

Bărbatul a fost reţinută pentru 24 de ore de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale a Poliţiei municipiului Satu Mare. Duminică, 17 noiembrie, judecătorii au dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeşte şi

Germanul arestat în România şi acuzat de sclavie se plânge de condiţiile din închisoare: „Teama este de remarcat, insomnia şi coşmarurile“

Cum îţi poţi schimba sexul în România. Doi dintre cei care au făcut asta în ultima vreme sunt elevi de liceu

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite