Un poliţist de 26 de ani a decedat într-un accident de motocicletă. Poliţiştii spun că a pierdut controlul motorului din cauză vitezei

Un poliţist de 26 de ani a decedat într-un
accident de motocicletă. Poliţiştii spun că a pierdut controlul motorului din
cauză vitezei

Agentul de poliţie este  încadrat în MAI –Inspectoratul de Poliţie Judeţean  Satu Mare

Un poliţist de doar 26 de ani din Ardud a decedat în această după masă, fiind autorul unui accident de motociclet. Poliţiştii spun că tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat pe contrasens şi a intrat într-un autoturism. În urma impactului Alexandru a decedat, iar o minoră a fost rănită.

Evenimentul rutier a avut loc pe DN 19, în afara localităţii Mădăras, judeţul Satu Mare. Demian Alexandru de 25 ani din Satu Mare era agent de poliţie în cadrul poliţiei oraşului Ardud.

Poliţiştii spun că tânărul, pe fondul conducerii imprudente, pe partea stângă a carosabilului, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un alt auto. În urma impactului a rezultat decesul motociclistului şi rănirea uşoară  a unei minore de 11 ani, pasageră în autoturism.

Agentul de poliţie este  încadrat în MAI –Inspectoratul de Poliţie Judeţean  Satu Mare,  Politia Oraş Ardud, din anul 2012, fiind absolvent al Şcolii de agenţi  de poliţie Septimiu Mureşan din Cluj Napoca,  necăsătorit,   având o conduita deosebită la locul de muncă.

          

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: