Un piroman din Turţ şi-a aprins şura şi casa

Un piroman din Turţ şi-a aprins şura şi casa

Pagubele materiale în urma celor două incendii se ridică la peste 30.000 de lei

Un bărbat de 53 de ani din localitatea Turţ şi-a incendiat locuinţa şi şura lipită de casă. Ioan Zimbru a fost internat la Psihiatrie şi este cercetat de poliţiştii din comună pentru incendiere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două incendii de proporţii care au provocat pagube materiale de peste 30.000 de lei au izbucnit în ultimele 24 de ore în localităţile Turţ şi Gherţa Mare.

Primul incendiu a izbucnit ieri la ora 15.49 la o gospodărie din localitatea Turţ. Ioan Zimbru, de 53 de ani, a dat foc unei clăi de fân din grajdul de animale, flăcările cuprinzând acoperişurile şurii şi casei de locuit. Bărbatul a recurs la acest gest după ce a băut şi s-a certat cu familia. Pompierii au intervenit la incendiu cu două autospeciale şi după aproximativ 45 de minute de luptă cu flăcările au stins incendiul care a provocat pagube de peste 5.000 de lei.
 
Incendiu de la un aparat de sudură uitat în priză


Cel de al doilea incendiu a izbucnit azi dimineaţă la ora 03.16 în localitatea Gherţa Mare de la un aparat de sudură uitat sub tensiune. Şi în acest caz, flăcările au cuprins acoperişurile şurii şi a casei de locuit, provocând pagube materiale de aproximativ 25.000 de lei. Pompierii din Turţ au intervenit cu două autospeciale şi au stins focul la ora 07.10. Şi primarul comunei, Ioan Belbe s-a alăturat pompierilor la stingerea incendiului. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: