Un grup de studenţi din Transilvania aduc Parlamentul European la Satu Mare, timp de două zile

Un grup de studenţi din Transilvania aduc Parlamentul European la Satu Mare, timp de două zile

Concursul se desfăţoară timp de două zile, la Satu Mare   FOTO  arhivă

Un grup de studenţi din regiunea intracarpatică vor participa la Satu Mare, timp de două zile, la un concurs de simulare de negocieri ce are ca model structura şi funcţionarea Parlamentului European.

În cadrul unui eveniment organizat de Organizaţia „Negotiation Moot” şi susţinută de Asociaţia „Consult Scolari” şi Autonet Import SRL, un grup de studenţi din regiunea intracarpatică vor participa la un concurs de simulare de negocieri ce are ca model structura şi funcţionarea Parlamentului European.

Competiţia „Negomoot” se va derula la Satu Mare între 4 şi 6 aprilie, într-o ambianţă şi cu toate beneficiile demne de statutul unui diplomat.

Studenţii vor fi împărţiţi pe echipe ce vor reprezenta în tratative purtate la Parlamentul European câte un stat membru al Uniunii Europene. Misiunea lor va fi, ca, după ce se vor pregăti minuţios pe o anumită temă, să promoveze statul pe care îl reprezintă. Pe parcursul dezbaterilor simulate vor trebui să pună accent pe poziţiile comune ale Uniunii dar fără să neglijeze interesele proprii ale ţării pe care o reprezintă.

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: