Trei primari sătmăreni, audiaţi la DNA în dosarul „Mobilizare de la partid la alegeri“. Protopopul Ioan Socolan tocmai a ajuns. Urmează şeful PSD din judeţ

Trei primari sătmăreni, audiaţi la DNA în dosarul „Mobilizare de la partid la alegeri“. Protopopul Ioan Socolan tocmai a ajuns. Urmează şeful PSD din judeţ

Trei primari din Satu Mare au fost audiati la DNA Oradea        FOTO-digi24 oradea

Audieri în toi la DNA Oradea. După ce săptămâna trecută mai mulţi membri PSD Satu Mare au fost audiaţi, a venit rândul primarilor cu aceeaşi culoare politică să răspundă întrebărilor procurorilor anticorupţie. Ba mai mult, la DNA a ajuns, în acest moment, protopopul ortodox, Ioan Socolan.

UPDATE 16.00 La DNA Oradea a ajuns şi protopopul Sătmarului, Ioan Socolan. A fost citat în cazul şedinţei cu scandal de la PSD Satu Mare, din 4 noiembrie. 


Trei primari PSD din Satu Mare au ajuns marţi dimineaţă la sediul DNA din Oradea, potrivit Digi24 Oradea. Ei au fost citaţi în cazul lui Mircea Govor, preşedintele PSD Satu Mare, cel care i-a convocat pe 4 noiembrie pe toţi şefii de instituţii deconcentrate şi primarii PSD din judeţ, pentru a-i trage la răspundere pentru scorul obţinut de Victor Ponta la primul tur al alegerilor prezidenţiale. 

Până la ora 11, primarii din Valea Vinului, Homoroade şi Criscior au intrat pe poarta DNA Oradea şi le-au  declarat jurnaliştilor că nu au fost ameninţaţi direct de şeful PSD Satu Mare.

La sediul DNA Oradea este aşteptat şi Mircea Govor, cel care trebuie să dea explicaţii pentru presiunile pe care le-a făcut asupra subordonaţilor săi pe linie politică.

Totul a ieşit la iveală în urma unei inregistrări audio care a ajuns în posesia presei centrale. Potrivit acesteia, Govor îi ameninţa pe şefii de instituţii şi primari cu destituirea sau cu tăierea fondurilor, dacă nu se vor implica serios în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Dosarul „Microsoft“. Imunitatea foştilor miniştri Ecaterina Andronescu şi Şerban Mihăilescu, poate fi ridicată, au decis juriştii din Comisia Juridică a Senatului

Dosar aprobat pe relaţii de partid.Un afacerist din Satu Mare trebuie să restituie 5 milioane de euro ANRP

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: