„Tortul dezbrăcat“, trendul anului 2016 în materie de nunţi

„Tortul dezbrăcat“,
trendul anului 2016 în materie de nunţi

Tortul debrăcat lasă să se vadă imperfecţiunea blaturilor şi conţinutul cremei - foto: cofetăriaarmand.ro

„Tortul dezbrăcat“ este specific nunţilor simple, cu o uşoară tentă spre rustic. Acesta este extrem de cerut de mirese în 2016, în defavoarea tortului multicolor acoperit cu marţipan. Cu toate acestea, tortul simplu alb, cu flori, se menţine la modă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nunta este unul dintre cele mai importante momente din viaţa oricărei persoane, unul căruia i se dedică multă atenţie. Orice femeie îşi doreşte ca nunta ei să fie perfectă, tortul fiind unul dintre elementele pe care se pune foarte mult accentul în acest sens.

„Tortul este ca o reprezentare a personalităţii miresei, un mod prin care ea transmite ceea ce este, ceea ce gândeşte, modul în care vede viaţa. O femeie simplă şi modestă va alege mereu un tort alb, pe când una care doreşte să machieze puţin realitatea în care trăieşte, va merge pe diferite combinaţii de culori, mult marţipan şi multe elemente decorative”, afirmă Cristina Negru, organizator de evenimente la firma Mega Events.

Conform aceleiaşi surse aflăm că lucrurile în 2016 se poartă fără perdea, iar în materie de torturi, fără frişcă sau marţipan. „Tortul dezbrăcat“ este cel mai căutat în acest an. Acest lucru presupune că blaturile şi crema dintre ele nu se acoperă cu nimic, fiind vizibile în forma lor brută. În cel mai bun caz, peste blaturi se trage un strat extrem de subţire de frişcă, acesta având rolul de a oferi un aspect de nuntă creaţiei. Într-un tort dezbrăcat poţi să vezi crema şi ce fructe conţine aceasta înainte ca acesta să fie tăiat, cum de asemenea poţi vedea unde nu le-a ieşit cofetarilor blatul perfect şi a necesitat să fie tăiat. Nimic nu se ascunde la tortul debrăcat.

„Tortul dezbrăcat este trendul anului 2016. Acesta este foarte cerut de către mirese în acest an, în special de către cele care au participat la evenimente de acest gen în străinătate şi au observat că acolo totul este mai simplu, mai natural când vine vorba de tort. Acest tort este în opoziţie totală faţă de cele care erau la modă anii trecuţi şi care se mai cer şi acum, cu mult marţipan colorat pe ele. Torturile de genul acestuia sunt torturi specifice unei nunţi simple, poate cu o tentă uşor rustică şi reprezintă miresele dezinhibate, naturale, sigure pe ele”.

Rămâne în trend şi tortul alb, indiferent dacă culoarea acestuia este dată de frişcă sau de maţipan, acesta fiind mereu la modă printre mirese. Anul acesta se poartă pe tort florile naturale, dar în număr mic, fără a se ajunge la opulenţă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările