Tinerii de la Interact organizează un bal caritabil şi un concurs de Miss pentru toţi elevii din judeţ

Tinerii de la Interact organizează un bal caritabil şi un concurs de Miss pentru toţi elevii din judeţ

Balul se doreşte să elimine orgoliile dintre licee - foto: Facebook Interact satu mare

Tinerii de la Interact, cu vârste între 13 şi 18 ani, doresc să găsească cea mai frumoasă boboacă şi cel mai frumos boboc din Satu Mare,dar şi să fac un gest de binefacere faţă de un liceu care nu are tehnologie de ultimă generaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

În acest sfârşit de săptămână, tinerii de la Interact Satu Mare, organizează un eveniment cu multe semnificaţii pentru comunitatea din Satu Mare. Evenimentul intitulat „Young and Beautiful” va avea loc în data de 25 noiembrie, la Restaurantul Esedra.
 
Tinerii au organizat un bal, dar în acelaşi timp şi un concurs de frumuseţe între participanţii din toate liceele din Satu Mare. În acest sens se doreşte eliminarea orgoliilor dintre licee cu privire la organizarea celui mai bun bal al bobocilor sau „Miss Boboc”.
 
Totodată evenimentul are şi o latură socială, din fondurile strânse în cadrul evenimentului se va dota cu aparatură electronică de ultimă generaţie unul dintre licee. Alegerea acestuia se va face prin tragere la sorţi. Mai exact fiecare liceu va fi identificat într-un mod unic într-o urnă cu bileţele, numărul de bileţele fiind influenţat de numărul de participanţi din fiecare liceu în parte.
 
„ Din dorinţa de a ajuta comunitatea, ne-am propus ca din banii strânşi să cumpărăm unul sau mai multe echipamente electronice, pe care dorim să le donăm unei şcoli care nu are aşa multe posibilităţi, ca să ajutăm elevii să înveţe mai bine şi să se dezvolte.
Aş vrea să subliniez faptul că acest eveniment se va realiza cu efortul conjugat al elevilor de la numeroase şcoli din oraş. Vom avea participanţi şi din alte judeţe: Cluj şi Maramureş. Prin acest proiect ne dorim ca să trecem cu toţii peste orgoliile întâlnite adeseori între şcoli, astfel, acesta devenind al doilea câştig.”, afirmă Mara Savinescu, reprezentantul Interact Satu Mare.
 
Evenimentul se anunţă a fi unul elegant, tema acestuia fiind „The Great Gatsby”, respectiv moda anilor 1920, dar şi unul plin de umor şi distracţie, de acestea urmând să se ocupe invitaţii Ionuţ Rusu şi Liviu Teodorescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: