TDL Satu Mare va protesta faţă de modificările codului rutier

TDL
Satu Mare va protesta faţă de modificările codului rutier

Adrian Cozma, preşedintele TDL Satu Mare şi vicepreşedinte al organizaţiei naţionale a TDL

TDL Satu Mare solicită Guvernului USL să renunţe la proiectul legislativ privind modificarea codului rutier în formula propusă de USL. Conducerea organizaţiei crede că acest proiect, prin modificările propuse, este abuziv şi nelegal şi că amenzile aplicate sunt exagerate şi nu ţin cont de de posibilităţile financiare ale românilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adrian Cozma, preşedintele TDL Satu Mare, susţine că trebuie să avem în vedere faptul că există mulţi oameni pentru care, calitatea de conducător auto reprezintă unica sursă de venit, iar aceştia vor fi foarte afectaţi de adoptarea modificărilor în Codul Rutier.

Preşedintele tinretului democrat liberal din Satu Mare susţine că acest demers al Guvernului reprezintă un gest disperat de a strânge bani la bugetul de stat.

„Astfel de măsuri sunt tipic socialiste, de a face rost de bani prin taxe mari şi amenzi. PNL este inexistent în această coaliţie de guvernare. Nu am văzut până acum o măsură de dreapta susţinută de PNL.  Nici acum când urmează să se adopte un proiect cu un impact major asupra tuturor cetăţenilor, PNL nu face nimic. Singurul scop al PNL este de a ajunge Antonescu preşedinte, în rest ori de câte ori au ocazia umilesc populaţia“, spune Adrian Cozma.

În acest sens, organizaţia de tineret a PDL Satu Mare va organiza joi, la ora 17.00, în faţa Prefecturii, un protest, la care sunt invitaţi toţi sătmărenii care sunt împotriva acestui proiect.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările