Sute de oameni au condus-o pe Paula pe ultimul drum. Momente sfâşietoare la înmormântarea celei  care a fost „Floarea Sătmarului”

Sute de oameni au condus-o pe Paula pe ultimul drum. Momente sfâşietoare la înmormântarea celei  care a fost „Floarea Sătmarului”

Durere fără margini la înmormântarea Paulei Raţ, tânăra de 23 ani care a murit vineri într-un tragic accident de circulaţie petrecut în judeţul Bihor. Sute de oameni au fost alături de părinţii care şi-au îngropat fata în rochie de mireasă şi pe care preotul a numit-o „Floarea Sătmarului”.

 

“Paula Raţ, cea care până mai ieri a fost o scumpă şi iubită fiică, soră şi prietenă, s-a şters, s-a ofilit ca o floare la cei 23 ani, a cântat pentru sătmăreni iar acum a plecat să le cânte îngerilor”, au fost cuvintele rostite de preot la slujba de înmormântare.

Sute de sătmăreni care au cunoscut-o pe Paula, au dorit s-o petreacă pe ultimul drum iar lacrimile de durere şi neputinţă au curs în valuri, luni, la Satu Mare .

Catrinel Raţ, tatăl Paulei, a fost un monument al durerii deoarece îşi iubea fiica ca pe lumina ochilor. Atunci când trupul neînsufleţi al tinerei a fost scos din capela cimitirului, zeci de porumbei au fost eliberaţi spre cer iar soarele a ieşit de după nori parcă să înştiinţeze îndurerata asistenţă că Paula a ajuns  în loc bun.

Se spune despre cei care mor în Săptămâna Luminată că se duc direct în Rai, iar Paula Raţ o merită cu prisosinţă.

Cea mai iubită artistă a Sătmarului a fost condusă pe ultimul drum pe acordurile melodiei pe care a iubit-o cel mai mult: Please Remember Me!


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: