Suspecţii în cazul dublei crime din Satu Mare sunt liberi. De ce nu au fost puşi sub acuzare cei doi cetăţeni unguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa în care a avut loc dubla crimă din judeţul Satu Mare. FOTO: Presasm.ro
Casa în care a avut loc dubla crimă din judeţul Satu Mare. FOTO: Presasm.ro

Lovitură de teatru în cazul dublei crime din judeţul Satu Mare. Chiar dacă doi suspecţi au fost audiaţi în cazul uciderii a două femei, niciunul dintre ei nu a fost pus sub acuzare.

Două femei în vârstă de 54 de ani şi alta de 63 au fost găsite decedate în casa care aparţinea primei victime. Trupurile acestora, pline de vânătăi, au fost găsite de către una dintre rudele victimei, care le-a zărit de pe geam, căzute la podea. Imediat a cerut ajutorul poliţiştilor, iar oamenii legii i-au identificat la scurt timp pe bărbaţii care au intrat în casa femeii. Este vorba despre doi vânzători ambulanţi de plăpumi, din Debrecen, Ungaria, care au fost opriţi în trafic după ce un vecin al victimelor a reţinut numărul de înmatriculare al maşinii care a staţionat în faţa locuinţei.

Suspecţii, duşi la reconstituire

Potrivit publicaţiei Presasm.ro, cei doi suspecţi au participat la reconstituirea dublei crime, în cursul serii de marţi, 10 decembrie, însă nu au fost puşi sub învinuire.

„Cei doi bărbaţi nu au fost puşi sub învinuire, deci aceştia sunt liberi. Deţinem informaţia că suspecţii l-ar fi alertat pe soţul uneia dintre victime cu privire la faptul că aceasta nu mai deschide uşa”, a spus procurorul Marius Iancu, pentru aceeaşi sursă. 

Cel mai probabil, mobilul dublei crime l-au constituit banii, femeia în casa căreia au fost găsite cele două victime deţinând sume de bani în euro. 

Tupeul suspecţilor

Soţul uneia dintre victime a povestit jurnaliştilor de la Presasm.ro că bărbaţii chiar au avut tupeul de a-i cere încă 500 de lei, înainte de a pleca de la locul crimei.

„Soţia a venit cu dânşii la o vecină să îi arate dacă nu vrea să cumpere şi ea, şi nu s-a mai întors altu’ acasă. Au venit la mine să le mai dau bani, zicând că plapuma o rămas în casă şi eu nu i-am dat banii”, a zis soţul uneia dintre victime pentru aceeaşi sursă menţionată.  

Cele două femei sunt vecine şi au fost găsite pe podea, acoperite cu plăpumile pe care vânzătorii ambulanţi au intenţionat să le vândă acestora. 

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite